Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@harambaso,mnogo jedes govna.tuknes na kilometar.sta si se bolan raspisao na svakom mogucem clanku ko knjigu da pises,majka mu stara.imas forum pa tamo pametuj ako si tako pametan kao sto sam za sebe mislis.BUDALO.
DANAS KOSOVO SUTRA BOSNA ! Samo ti vjerski i politicki idiotski oligarhi ususkani i uljuljkani u Sarajevu izgleda nista ne razumiju. Ne razumiju ili nece da razumiju kako to funkcionise taj nas lijepi ovozemaljski licemijerni svijet.
Taj dozivotni diktatorski Egipatski predsjednik Mubarak je dokaz debilne minder glupe diktatorske politike koji arapskom svijetu drzi glavu u pijesku a mladima ugaseno svijetlo.Ovo smece i njegova drzava za americke dolare prodaje palestince vise od 60 godina.Sto drugo ocekivati od propuh uhljupa minder jadova i gadova koje cuva strana vojska i obavjestajna slusba od svog naroda kao i Saudijskog prikazu minder gada Kralja glavnog zla arapsko muslimanskog svijeta i olicje nazadluka kojeg su stranci ustolicili da radi protiv svog naroda.Ko ove samijase respektuje u svijetu i njihove minder sjednice nekave lige debila i kretena , njihovo ne pije vode dzaba im sva blaga nafte kada to ne mogu odbraniti jer su bez oruzja ,tehnoloski su zaostali a sav novac drze na zapadu sa kojima isti radi cak ih ubijaju bombama napravljenim njihovim petrodolarima.Prezauzeti su medjusobnim nadmudrivanjima u prvim safovima jedn protiv drugih.Kosovari kao i Bosnjaci od ove gamadi ne mogu nikakvu pomoc ocekivati to smo mi u Bosni najbolje osjetili jedino Iran i donekle Pakistan su nam pomogli ostalo je jad i bijeda dvonoge vrste koja hoda sa stolnjakom na glavi ,budimo sigurni da su nam Amerikanci blizi po svemu od ovih arapskih gadova.Amerikanci njima trebaju otvorit oci tom narodu kojeg ove dozivotne diktatorske vodje drze u mraku kao i Gadafi , manijak vise od 30 godina sankcija i izolacije poljubio busu dupe iako mu je Regan ubio kcerku bombardujuci njegove diktatorske dvore. Sirijski debil Al sadar glupson i onaj Jordanski supak od kralja Abdulah izdajnicki. engleski spijun Za svo to vrijeme Palestinci pored ovih govana zive kao u doba pecinskog covjeka kojeg su upravo ovi debili nagovorili od 1948 da ratuju protiv Izraela sa kamenjem i motkama uz njihovu pomoc kako bi ih najurili u more i svi ih na kraju izdali tako d i danas Palestinska dijeca kamenjem gadjaju njihove tenkove nakon svih izgubljenih ratova u kojima su ucestovali i iz njih otisli povijena repa a ostavili Palestince na cijediu kao sto to cine sada Kosovu i Kosovarima. Koliko ih je priznalo Kosovo a pomoci da ne govorim. Kosovari bolje vam je trazite pomoc od vatikana oni ce imati vise razumjevanja od ovih mindr gadova i jadova!
neka, neka...natji tjemo i mi piramidu...zivi bilji pa vidilji