Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam ja, skocile cijene soba u makarskoj pa gazda zaplatio.
pa i austrija je nekad bila u bih. to ti je sve isto. austrija bih, luxemburg..
decki su austrijski drzavljani i naslov ne bi trebao biti ovaka, jer oni nisu iz bih, mozda porijeklom jesu, ali nisu iz bih. mislim da ce sada nova da napuca vijest samo tako.
ma nista novo, svake godine ista desavanja! ne znam, sta je tu bilo al meni se isto ovo prije 4 god. desilo u MA. ne preostaje ti nista drugo vec da se branis, krece na tebe bez ikakvog razloga, nikad tipa nisam vidio a on vec poceo ruke dizati, tup flasicom po glavi, covjece doso sam na odmor a ne da se snekim svadam ili vec sta drugo. pfpfpf
garant im reko da su turci, a oni to nisu
o Boze me sacuvaj.. PS ljudi, vodite ljubav a ne \"rat\"
Garant im se lik pokakio u sendvic?!?!