Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam što me šejtan tjera da čitam vaše komenatare. Dovoljno težak je i sam članak. Elem, lijepo je što egípčani osječaju odgovornost a zao mi je i Tome i egipčana. Ovi radikali su zreli za istrjebiti
Sve ih poslati na Arktik i pustiti da priroda (i njihova urođena dobroćudnost) odrade svoje. Žašto prljati svoje ruke i kaj se veli, grešiti dušu, zbog kupa bolesnika?
I takve kao ti treba istrijebiti i tvog jarana murteda sisija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad je najbitnije da se čovjek vrati živ i zdrav svojoj kući....
Zao mi covjeka nije bitno odakle je,on je otiso da zaradi kruh za svoju familiju.Nadam se dobrom a sve ostalo je u bozjim rukama
Sto bi isil postedio nakog tamo hrvata, a pogubili tolike ljude iz jacih zemalja...
..kus u egipat, majmune glupi :) para bi :) dobra placica, ko te j*be :)
Ovi jos gori sto obavljuju to sve,haman ne mogu raditi tajno i spasiti covjeka.Daj boze da je ziv jos,daj boze .
Čak nisu važna ni imena dvojice poginulih momaka iz antiterorističke jedinice koji su tražili Tomislava koliko je važan Tomislav Sloupek, a koji je od obijesti otišao na istok.
Znači ovi kaj dolaze u EU iz muslimanskih zemalja dolaze tuniz povijesti? Good to know..
hoće li iko ovom idilu stati u kraj jedno je boriti se na ratištu a drugo je ljude javno smaknuti bez obzira koje vjere bio ovom čovjeku treba pomoći .
Uzalud....
traze jednog poginula 2
poskok 7 najlakse je to uradit pobit a gurni malo i svojoj mami
Nadam se da će se Tomislav vratiti ubrzo svojoj porodici. AL ja ne zalim mnogo takve likove. Vise zalim njegovu porodicu. njega bas i ne. zasto nije ostao po Hrvatskoj kopao kanale. Najbolji izgovor je trbuhom za kruhom. Mislim, znate koji rizik vas čeka odlaskom u takve zemlje. A inace koji posao mu je bio? Ratovat? Šverc? Zabraniti odlaske na strana ratišta, kako "proislamističkoj" bagri, koji isto idu vjerovatno trbuhom za kruhom, ili praznim mozgom za vjerom, kao i ovi trbuhom za kruhom
Žao mi je što ti ovo moram saopštit, ali poglup si.
Džaba se trudiš, samo umaraš mozak. Strosmajeru, svaka čast, ići trbuhim za kruhom, tamo gdje ne postoji vjerovatnoća od 50% da nećeš zginuti, biti ubijen, otet, i sl. Ko će mene sad natjerat da idem u Egipat, trbuhom za kruhom, želudac? Niko, pa ni francuska firma. Ja ponavljam, iskreno se ndam da ce se ziv izvuci, da ce se spasiti, zbog porodice koja ostaje poslije njega. Koliko ih je pored njega jos na stranim ratistima, ili barem tamo gdje gori vazda pod nogama.