Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Pink prenosi utakmice BIH....Jos malo pa ce Cartoon network prenosit
sve učestalija pojava, nažalost.
Cuj Pink prenosi utakmice BIH....Jos malo pa ce Cartoon network prenosit
Komentatori... Najjeebbemmm vamm se mamaaaaree
Cuj Pink prenosi utakmice BIH....Jos malo pa ce Cartoon network prenosit
Nuzda zakon mijenja. Sto znaci: Kad se covjek nadje u teskoj situaciji on ce mozda uciniti i ono sto je mimo zakona,moze se odnositi i na ljude koji su prinudjeni da postupaju mimo obicaja i zakonskih normi, odgovara lat.
Ispod Mire sto djavola vire. Sto znaci: Mira je ime koje sugerira da se radi o mirnoj osobi, sto ne mora biti tacno, Pse kaze za osobu koja izgleda na je da ucini i nesto neocekivano, Mirna voda...
Ko je svijetu ugodio Sto znaci: taj se jos nije rodio. Sto znaci: Svijetu ne treba ugadjati, Ko ce dunjaluku.
Sto je moje to je tvoje, sto je tvoje to je nase. Sto znaci: P ukazuje na zajednicku imovinu onih ljudi koji su bliski.
Malo morgen. Sto znaci: F; Malo sutra, njem. Morgen Sto znaci: jutro.
Carsija sve (sa)zna. Sto znaci: P je komentar kad neko u drustvu iznese neku novost kao izraz mahalskog mentalitetakojem je dusevna hbrine” o dogadjajima i sudbini svojih sugradjana. Tur. carsy Sto znaci: trgovacka cetvrt, ustr. smislu grad.
Musterija je uvijek u pravu. Sto znaci: Deviza lojalnih trgovaca, koji su spremni izaci u susret musteriji da biuspjeli prodati ono sto nude.
Miri mrtve glave. Sto znaci: P je nekad doslovno oznacavala onog koji nastoji da izgladi sporove koji su nastalizbog ubijenih clanova dvije obitelji; danas se podrazumijeva da neko nastoji da izmiri nepomirljiveavoveizmedju antagonistickih strana.
Posijali malo, ali nista nije niklo. Sto znaci: P je ironican komentar na lose zamisljen i uradjen posao.
K(a)o kvocka na jajima. Sto znaci: Komentar na pretjerano brizan odnos.
Ko ne drzi brata za brata ima(t) ce tudjinca za gospodara. Sto znaci: Opomena da se rodjaci, ali i svi pripadnicijedne nacije trebaju bratski da se uzajamno odnose, jer ako budu u zavadi moze se desiti da im neko sa stranepostane gospodar.