Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo ući, obećavamo 😝
Nit jedna drzava Zapadnog Balkana nece uc u EU do 2030. Mozda samo Crna Gora.
štob reko Makron: MAUNA
Ni 2050. ni jedna zemlja kandidat neće ući u EU, jer ni pomoću trikova ne mogu ispuniti kriterije iz pristupnih Poglavlja.Pogotovo dio koji traži potpuno rješavanje bilateralnih sporova među državama. Ta opcija uvedena nakon spora Hrvatske i Slovenije
Optimistična prognoza s obzirom da Srbija spletkari po Crnoj Gori,BiH i kosovu
Ovi iz evrope su bezobzirni politicari oni misli da smo mi razvijeni kao oni i da nam nista ne fali. Unistili su nas primajuci nas u Eu. Za sad najbolje je za zemlje koje ulaze u eu potpuni bezvizni rezim i dozvole za rad bez ogranicenja. Pa neka razvlace prijem u eu. Tako ce evropa pokazati postovanje prema gradanima koje ce primiti u eu.
Ma ajde boli nas k...c
Drzave.. posto je bejha protektorat onda se nas ova vijest ne tice
Pa kako to da vas boli kad ste vi borci protiv nacista i fasista a to vam je EU odnosno moderna AU🤦‍♂️
Vi iz Zapadnog Balkana stvarno ne vidite siru sliku EU pa to vam je nova stara AU s prosirenjem zato vas ne zele Svak Svome Jatu Leti✌️
Pa prije ce afganistan primit nego Zapadni Balkan i napokon da se pravilno nakon toliko desetljeca ovaj region tako naziva sa svim starosjedilackim narodima i drzavama.
Iskreno i ne treba nam evropska unija,najbolje bi bilo da odgodite do 2050!? Hvala
Pa nisu valjda toliko ludi. Da dobiju jos 6 Orbana, dosta im i ovaj jedan.
Rusijo i Kino - Bolje vas našli
Iznenađenja su dobra.
Što ne može sutra?
Sa naglaskom na"trebale bi"
Stidite se sta ste uradili od Eu.Kakvi smo god bolji smo ljudi od vas, je.... licemjeri.
Prva će ući Bosna. Ona jedina ima visokokg predstavnika koji jednostavno može donijeti odluku da je BiH članica EU. On ima ovlašćenje za to.