Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vaša vlada podržava masakr koji se tamo dešava.
@samisami00 njihova vlada podrzava jer je poltronska ali narod je izasao na ulice i protestvovao protiv toga dakle pravi rodjeni Hrvati iz RH su protiv te odlike i sta se radi palestincima vec 75 godina
Cak i Telegram brise sve kanale Gaza News-a koji izbacuju realno stanje, slike i videe, dok se Izraelski Telegram kanali ne brisu. Nerealno je da svijet stoji uz ubijanje djece i to 5-6 hiljada njih...
Hrvatska se trudi svim silama da izvuče svoje ljude, a ovi naši se ni počešali nisu! Nabijem vam mami svim koji ste na vlasti u zadnjih 30 godina! Znam puno vas je, ali nabijem vam mimicu svima od reda!
Bravo za vladu Hrvatske!Tako se vodi racuna o drzavi i gradjanima!
Citaju li ovo hrvatski politicari
Istina se ne moze sakriti, kad tad ce naci put i izaci na vidjelo. Najbolje bi bilo sve ove lidere koji su glasali protiv primirja u Gazi ,zatvoriti ih u kucu i istu kucu bombardirati dok im se pampersi ne napune.
rekao je jedan "Hrvat". 😁 Sve dok Klix bude islamo-fasisticke teroriste nazivao "Militanti Hamasa" ovdje nema objektivnosti. Trebate pitati Palestince sta misle o Hamasu, iako to ne smiju ni reci. Majka ubijenog Palestinca ih je pred kamerama navzala "psima" i onda se jedan iz drugog plana nasao da joj rukom zacepi usta. To je jedina istina.
A sad ti je fasizam los jelde 'rvatino?
To zna svako osim licemjera koji podržavaju židovski masakr nad nemoćnim ženama, djecom i starcima. Židovi će platiti takvu cijenu da toga nisu svjesni. Mada bih rekao da ovo nisu židovi, ovo su satanisti, bezbožnici!
Je li vas Grlić-Radman dočekao? Njega je to nešto interesovalo.
Uvjek ste bili ljigavci i ostat ce te…
Najvece ljige su mudze koje se okrecu kao suncokreti, u zavisnosti od situacije i sto im trenutno koristi. Poznata stvar.
Plenkovicu to recite,on podržava,zločine,masakre,genocide.
Pa Plenkovic ih je valjda izvukao, sta radi komsic za nase drzavljane?
No vasa Vlada nije za mir.
Recite to svojim na vlast supcima iz Hrvatske oni podrzavaju zlocince !
Ali nekako sumnjam da bi odabrali radije odabrali BiH prije Hrvatske kao svoje odredište :D
ima izjava karadzica iznad brda kad kaze "Zapad od nas Srba i Hrvata zeli da rjesimo muslimansku pitanje u Bosni" , onda Srbi na srpskim tv kanalima hvale ulogu Izraela u pomoci oruzjem Srpsku vojsku u BIH kao i obavijstajne podatke sto je sve tacno ali dokazuje uz embargo koji smo dozivjeli da je zapravo unistenje Bosnjaka bio zajednicki projkeat zapada i ovih pijuna na terenu tako su i napustili zasticenu zonu Srebrenice zapadnjaci danima prije Genocida
Kako ste ono glasali
Ma izvući će i Bosna svoje ljude... Oni još nešto tamo ratuju pa kad se završi doći će u Bosnu :D
Bosanski muslimani ako SAD vole Putina treba da se dokazu da oslobode Kosovo od albanskih terorista pa da budu ko Ceceni inace ostaju obicni Tornjaci .
Kosovo mora da postoji, ko i Izrael,Palestina,Bosna ili Srbija.
Svak normalan zna u Hrvatskoj da je Plenkovic promasio zestoko.
Da je islamski svijet nastavio ulagati u nauku i napredak a ne u neke retrogradne imaginarne bajke danas bi bili ubjedljivo najdominantnija svjetska sila pored koje Azrail ne bi mogao postojati. Ovako nazadni jbg - tishu i shipu.
Ne postoji "muslimanski svijet".Tako da nešto što ne postoji ne može biti subjekt ulaganja.