Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se ovaj pokretni grm nalozio da je neko mu*o
to je sarajevska fgr skola. sarajevski frgidioti fgrcici, opet bi na tenkove isli sa titinim slikama
@dostdobarkomentar1 TREBA NAM JOS DRITANA I STANIVUKOVICA DA BI SE URUSIO OVAJ NACIONALISTICKI PAKT IZMEDJU GRANDE SRBA, BOSNJAKA I HRVATA!NADAMO SE DA CE U FEDERACIJI POCETI ISKAKATI NOVI CLANOVI NOVOG POKRETA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što se ovaj politički junfer ufuro ?
@persing ne budi ljubomoran,šteti jetri
dritan-zukorlic-konakovic povezani zasto i od koga?
Mali, nisi toliki baja da se sa rogatima nosiš. Čak da iza tebe stane i BG i Mosjva đaba ti je. Krenuo si u grubu igru tako sitan i nejak. Zar nevidiš kako te lože prosrbijanci i ostala bagra sa tvoje strane?
Za sada jedino Dritan i njegovi krse ustav i zakone..A Milo kao predsjednik na osnovu odluke ustavog suda ima pravo da rasturi neleglanu skupstinu i proglasi izbore
Crnogorski Mitropolit MIHAJLO(MIRAŠ DEDEJIĆ) kaže: srba je bilo u Crnoj Gori 1948 god. samo 1 posto.
a 1908 95%,samo pogledaj
Milo Đukanović-Đukaj je najbolji predsjednik na Balkanu.Sa 28 godina starosti je postao prvi puta predsjednik Crne Gore i egsistira već 30 godina kao vodeći politićar Crne gore.
Milo Đukanović-Đukaj je najbolji predsjednik na Balkanu.Sa 28 godina starosti je postao prvi puta predsjednik Crne Gore i egsistira već 30 godina kao vodeći politićar Crne gore.
Marš psino albansko-četaljska!
Dritan "Jon Snow" Abazovic
Studirao u Sarajevu bas zanimljivo
Pokakim ti se u taj ševar na glavu!
DRITAN ABAZI, MALO SHIPTARSKO GOWANCE
DRITAN ABAZI, SHIPTARSKO GOWANCE, FUJ
"...to da ce Drittan i drustvo smijeniti Predsjednika drzave,nije drskost i bezobrazluk ako za to postoji ustavna mogucnost,inace jeste i drskost i bezobrazluk...moj Dritttane,koliko ja razumijem europska ustavna rjesenja ( a crnogorska su im slicna),Millo bi vam mogao raspustiti i Skupstinu i Vladu i vratiti na ponovne izbore.Koliko mu je mandata ostalo,to bi mogao uraditi dvaput`..."
Izdajnika je uvijek bilo..
Hapsi Dritane, Bog ti pomogao!
Gdje si ti drito, dražin pioniru?