Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zapadu bi već uslijedila tužba i vozaču i firmi.Meni nije jasan naš narod života mi mog.Ugrozio im živote i sve će se završiti na ovom članku.U Njemačkoj suđenje vozaču kamiona zbog preticanja peko pune linije, i to za pokušaj ubistva sa predumišljajem.
@kardelj71 Ovo radi flixbus i na zapadu
Napraviti prijavu protiv vozaca, uzeti mu vozacku pa nek onda razmislja sta ce jesti seljacina jedna.
Nije frajer da vozi okolo. Imamo muda idemo svuda - Flixbus. 😁
Dobro da nije zavezao oci...voziii misko
Kreten od sofera...
Pod hitno uvesti svakom autobuskom vozacu psiho testiranje prije prijema u radni odnos odnosno davanje dozvole za sopstveni biznis.
Ja sam ovde vozac, hahahahahaha, idiot
Hrvati imaju jugo srbi imaju yugo a nama u bosni ljepota
Ovaj flixbus je danas bio u svedskim novinama zbog prekrsja u voznji
sigurno opet skutori,taj bi za svoje ideale odveo sve putnike na onaj svijet..
Halo ja sam ovdje vozac🤠
glupani. prije nego date posao nekom treba da donese ljekarsko i uvjerenje od policije da se vidi ako je prije za nešta kažnjavan.
Koji je ovo mentalni sklop od vozača, nemogu da vjerujem.
FlixBus je njemačka kompanija
vozi miškoooo, kočiii miškoooo...