Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta...mogao se neko obrijati više puta sa ta 3 zileta...a njega treba u rudnik da kopa dozivotno!
Pravi pakao te čeka kad umreš! MONSTRUME!
Evo sto majka jednom rodi pa se citavog zivota kaje
Srce mi se cijepa, oci mi se vlaze...
I 1000 mu ih je malo, stoka ogavna!
jah, šteta baš...
Jest ruzan ebo ga otac
Citam komentare na klixu, i gledam koliko sam negativne energije ima medju ljudima, ne opravdavam nikakvo nasilje, ali zatvor bi trebalo biti mijesto gdje ce osoba postati bolja, svijesnija sebe. da se promijeni na neki nacin da osoba shvati sta je uradila. Da imaju strucne osobe koje brinu o njima dok borove tamo, da ih pokusaju usmjerit na pravi put, jer ako samo pustimo da budu u zatvoruku, nista nismo napravili ni kad izadju...
Jesi li ti upoznat o kakvom zlikovcu je rijec
jesam dobro znam o kome se radi, pa sta sad treba ga ubit, i sta stim ce se rijesit, nista. ne opravdajem ovo sto je uradio, ali niko ne zasluzuje smrtnu kaznu bez obzira kakav zlocin uradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I opet ce prezivjeti, nece ovakvi na drugi svijet
Sigurno smradu dosadilo cekicanje u tvorza, jer ovakve kao on jedva cekaju. Doktori, spasite ga da ga moze primat jos puno godina.
Smrt je najlaksa kazna!!! Ucrvaj se u zatvoru!
Boli me briga za njim...
Odlično. Sad mu dajte dobar laksativ.
Đubre treba pustiti da crkne! I to mu je malo! Klin se klinom izbija, haha, dajte mu još koji žilet! :)))))
sto nije sebi cunu odsjekao, mamu ....