|

Dragan Paravinja progutao tri žileta

Dragan Paravinja progutao tri žileta
38
Klix.ba
18.12.2014. u 14:56
113
komentara
38

dijeljenja
Dragan Paravinja progutao tri žileta Dragan Paravinja
Dragan Paravinja progutao je tri žileta iz zatvorske trgovine te je hitno prebačen u šibensku Opću bolnicu. Nakon tretmana u hitnoj pomoći vratili su ga u zatvor, no kako se opet žalio na bol, navečer su ga vratili u bolnicu, gdje je rendgen pokazao da u sebi ima tri žileta.
Navodno, on je progutao žilete za brijanje kupljene u zatvorskoj trgovini, neslužbeno saznaje portal sibenik.in. U šibenskoj Općoj bolnici tog su dana primili pacijenta iz šibenskog zatvora, ali nisu htjeli otkriti više informacija.

Je li ih on sam progutao ili ga je neko natjerao, nije poznato. U šibenskoj Općoj bolnici poručili su samo kako su osobu iz zatvora zbrinuli i otpremili u drugu zdravstvenu ustanovu, vjerovatno u Zagreb u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj.

On je, podsjećamo, optužen za pokušaj silovanja i teško ubistvo maloljetne autostoperice Antonije Bilić. Ona je viđena posljednji put kad je 7. juna 2011. godine na Čikolskom mostu ušla u kamion Dragana Paravinje.

On je uhapšen u BiH 25. juna 2011. godine, a mjesec dana kasnije je izručen Hrvatskoj i od tada je u šibenskom zatvoru. Vijeće županijskog suda u Šibeniku pod predsjedavanjem sutkinje Nives Nikolac 19. oktobra 2012. godine proglasilo ga je krivim za pokušaj silovanja i teško ubistvo Antonije Bilić, te pokušaj silovanja Omišanke M. D.

Osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina. Tek nakon suđenja kraj odmorišta Modruš u Lici pronađeno je tijelo Antonije Bilić. U aprilu je Vrhovni sud ukinuo presudu i 3. jula je započelo ponovljeno suđenje.
Prijavi grešku


Komentari (113)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...