Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sada treba praviti papazjaniju od rezolucije, kako nam se agresori i pocinioci genocida ne bi naljutili? Glasajte ako hocete, ako necete, ne morate...
Znamo mi braco da i kod vas ima kao i kod nas.Volimo mi vas.
A DPS je bitan kao cijena uranijuma u proizvodnji bureka.
e bre p agde ce crnogorac na brata to ne biva a vi milogorci sto bi stejedva docekali da srbiju proglasite genocidnom neka vam je bog u pomoc
Vucic i Dodik se bore za Srpski narod svuda u svetu ja sam siguran da ce nasa braca Crnogorci biti uz nas u teskim situacijama
DPS samo nalazi iznova i iznova razloge da napada Srbiju, i to bez ikakvog razloga.
Ma da, Vučić i Dodik su krivi za svje na svijetu.
Drugo ništa i nerade samo se mešaju u tudja posla.
Htjeli srbi Dalmaciju, htjeli sinje more dobili su k****inu i od Crne Gore Ortoksni turci vole koka kolu, a za saku eura daju sestru golu. Nece turci nato, hoce u Evropu, s opanaka djubre krije svaku stopu. Odreci se krajine, a i Bosne nece, turski okot prijeti predati se nece.
Pozdravi mater.
To je nebitno C.G sama bira dali će u blato istorije i stati na stranu Genocida ili će što kažu Crnogorci SVIJETLA OBRAZA odbaciti Srpske ideologije koje su im okaljale obraz. Na kraju sa ili bez C.G već imaju 34 sponzora + 57 država Islamske konferencije .
Sjedi đe si, ni za đe si, nijesi..
Federacijo, kada počinju kletve da se bacaju na Podgoricu.
DPS je samo nervozan jer će don balkanske mafije Milo Đukanović uskoro da bude uhapšen. A CG će glasati kao i svaka druga američka kolonija na Balkanu.
Kad se sjetim kako je Abazović frajerski hodao, mladi premijer svijetle budućnosti Crne Gore i čim srbijanskim pravoslavcima više nije trebao odbacili su ga kao trinaesto prase.
Ne zaboravimo da su oni koji su rusili djukanovica i dps rusili i sda, i dps i sda su srusili pricom o korupciji kako bi beograd instalirao svoju invalidnu strukturu
I ne zaboravimo da su oboje baš iz tog razloga I pale, a I dalje padaju
Crna gora je Nedobronamjerna...zu.Zlonamjerna.Dejtona je nastao na Zlocinu Genocidu po Beckoj konvenciji UNa Genocidu svaki sporazum koji sacinjava Genocidne namjere je nistavan.Ponistiti posljedice Genocida Zlocina.