Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je procenat srba u CG 60 %, podgoricom se već vijore neke nove/stare zastave😉
Nije neg je procenat dritana povećan,naša stranka crne gore
Ajooooj, kmeeeeeeee🫢🫢😉
Bravo Jakov Milo najviše štetio sjeveru i južnom Sandzaku
Kme,kme,kme.😁
Milo Djukanovic odlicno je saradjivao sa ovim nasim kriminalcima na vlasti, zasto zalite za njegovim odlaskom? Ja garantujem da ce CG sad jos cvrsce biti na EU putu...
Ne bi me cudilo da sad izglasaju izlazak iz NATOA-a...
Možda je Đukanović loš, ali to ne znači da promjena uvijek nužno vodi na bolje.... I zapad je digao ruke od njega, trgovali su CG za Makedoniju, kao što nezavisnost Kosova planiraju trampiti RS-om.
Upao Dritan da konfiskuje kasice-prasice
Hoce li pruzit ruku i prema entitetu RS ? Federacija ide Hrvatskoj, a Albanci oborise rezoluciju o genocidu u Srebrenici prosle godine
Navodnom borbom protiv korupcije i kriminala uvodi se demokratija. Poznato. Desava li se i kod nas slicno? Ko je citao zivotinjsku farmu od Orwela zna o čemu se radi.
Nek vam je Bog na pomoci sa ovim likom.