Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"SEOBA UKRAJINSKIH KAMENJARA\" to bi bila vrlo uspjesna i obrazovna knjiga za buduce generacije. Pjeske preko Karpata,sve bradati i s kamam za klanje.Drakula im je usput prenio gen nebeskog vjecnog naroda. BiH4EVER!
Krvolocni fasista s laktasa je izjavio prije par dana da mu je lajcak obec\'o da ce genocidna tvorevina da se odvoji od BiH-e i DA CE MU ON LICNO pomoc na tome!!!! OVO treba shvatit VRLO ozbiljno!!! Sve u svemu krivi su Bosanskohercegovacki politicari koji su dozvolili da do ovoga dodje! Koji politicar je TRAZIO odstetufasistickoj srbiji za agresiju i unistenje svega po nasoj drzavi??? Koja zrtva KRVAVE srbije je tuzila srbiju i trazila PRAVDU dal moralnu dal finansijsku??? Da se HILJDITI dio desio fasistickoj srbiji srbi bi i dan i noc SLALI TUZBE HAGU i MS-u u Strazburu. INERCIJA i NEZAINTERESOVANJE je najveci NAPRIJATELJ nasoj drzav i narodu! Svi su kolektivno krivi dal politicari dal narod! BiH4EVER!
da si se tako borio za BiH kao što se sad boriš za Srbiju - davno bi mi u EU bili.
Djaba nam je vikati na Miru,nema srece ovde dok su nacionalne stranke na vlasti.
Srbi ih plaćaju, i šta? Zašto mi nikoga ne plaćamo?
Tek sad nam treba da bude jasno ko je vodio politiku Bosne i Hercegovine kao \"visoki predstavnik\".Djubre cetnicko, koji se niti jednog momenta od odlaska sa te duznosti nije pozitivno izjasnio o BiH.Dok je zaracivao ca. 60.000 maraka mjesecno na nasim grbacama malo nas je i pominjao da ga nebi prije vremena nafurili. Ustvari od takvig djubradi nama nije ni potrebna neka pomoc jer bi ona bila izdajnicka.
Holandija ...Zemlja cvijeća,...Trave,...
E moj Miroslave, gdje ce ti dusa. Ali nece ni EU dovijeka! Raspasce se kadli-tadli, a onda ce tvojoj zemlji Madjarska probleme praviti k\'o nama Srbija. Nadam se da ces to doziviti. Crkni gnjido!
na Zapadu ništa novo. Od većina evropskih političara ne očekujem ništa novo. Samo kada se sjetim njihovog inertnog odnosa za vrijeme agresije. Pomislim nekada šta bi bilo da smo kojim slučajem mi napali Srbiju. Pretpostavljam da bi Bosna bila Gvantenamo.
Marssss go*vno jedno fasisticko, je*ala ti srbija majku u pi*ku!
Duvaj ga, Miroooo
Duvaj ga, Miroooo
srpski kum lajcak
Kakav kriminalac i velikosrpski fasist pravi Bildtov kadar. Koliko li su mu samo napunili kesu onomad u Trebinju, kad je zvaljio onu flasu rakije s popom Grigorijem i laktaskim fasistom Ronhilom.
Bravo HR!!