Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeremiću, gurni taj prst materi u šoopak, svinjo genocidna!!
dosta reorike licemjerne srbije,znamo dobro vasu neutralnost al isto ideologiju o velikoj srbiji.Ti na slici si jedan od najvecih neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine!Genocidasu! BOSNA4EVER!
MRŠŠ....Ovi ako ne prestanu pričati i razmišljati o nama opet će biti svega, zato MRRŠŠŠŠ
I opet: \" Srbija se zalaže za teritorijalni integritet BiH i principijelno ne želi da se miješa u unutrašnje prilike jedne nezavisne države, ALI.... \" Principijelnost sa ALI ima samo u Srbiji :)))) ova izjava ulazi u anale...
Vuce, jucer je u Kalinoviku otkriven jos jedan od temelja republike o cijem parlamentu govoris a nacinjen je pod visokim pokroviteljstvom stolice na kojoj sjedis. Uperi taj prst u svoj obraz Vuce i suti.
Doslo je vrijeme da se Srbija prestane petljati.
I Milosevic je bio demokratski izabran, pa je bio spreman ocistiti nesrpsko stanovnistvo u BiH, Hrvatskoj, Kosovu.... Ako se pusti dodikovoj \"demokratiji\" da radi sta hoce, ne vjerujem, da nece proci na isti nacin. Smijesno je sto Jeremic u prvom dijelu govori kako bonske ovlasti ne treba koristiti, a u drugom dijelu govori kako je Srbija garant Daytonskog sporazuma. Znaci poceli su pricati gluposti kad je BiH u pitanju i po izjavama se vidi, da im je cilj samo taj, da se prica i bavi Bosnom i Hercegovinom pa sta god se reklo. Poceli su gadno mijesati svoje prste u unutrasnje stvari BiH i bojim se da ce se sve ovo gadno zavrsiti. Ne znam, kako se poslije genocida u Srebrenici, Vukovaru, Kosovu uopste usudjuju spominjati neku demokratiju.
Ovo je tipicno mjesanje srbije u unutrasnje stvari bih, vuk dlaku mjenja a cud nikada....
Onim pripadnicima srpskog ili bilo kojeg drugog naroda naroda koji BiH dozivljavaju kao tamnicu niko ne brani da idu tamo gdje se ne osjecaju kao u tamnici, samo nema nosenja ni milimetra tamnice, cak ni na obuci. Ovo je zemlja onih koji BiH osjecaju kao svoju domovinu, bez obzira na naciju i vjeru.
BiH je tamnica srpskog naroda
Vuče, u Srbiji provodi demokratiju... ne miješaj se u politiku zemlje koja nije tvoja bando četnička i zločinačka. Sreća pa ima i pametnih i poštenih ljudi iz međunarodne zajednice pa da reaguju na viševjekovne srpsko-fašističke zavjere. BiH je jedinstvena, multietnička država i takva će ostati do sudnjeg dana, prema tome odbij balavac jedan fašistički. Stidio bih se da sam na tvom mjestu, jer pripadaš narodnosti među kojima ima i onih koji su u stanju da kolju djecu...
Nemaš pravo biti garant Dejtonskog sporazuma dok se na hiljade zločinaca, koljača i ubica šeta Srbijom i to na čelu sa ratnim zločincem R.M.
Nije Srbiji lako, odstranili su joj \"srce\", a sada svim silama taj gubitak zeli kompenzirati na racun BiH, ali ako u tome nastavi, mogla bi ostati jos bez ponekog vitalnog organa. Prosla su davno vremena kada je pomahnitala Srbija odlucivala o sudbini svojih susjeda, pa tako i BiH. Nije ovo vise 1992.
mars pseto jedno lajavo
Ovom malom glavatom c.e.t.n.i.c.i.c.u. treba na primjeren nacin objasniti neke stvari, kako mali ne bi i dalje bulaznio.