Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do cega nas je SDA politika dovela. U Zagrebu i Beogradu dolaze najvazniji politicari svijeta, dok po Sarajevu glavni gost bude Karleusa i Aca Lukas....
Yebo te. Nste Vucica vec skoro 24 sata imali na naslovnici. Vec sam poceo da kriziram. Sav se tresem.
I jedan i drugi kao fol predstavljaju pučku ili kršćansku stranku.... Meni se čini da obojica pripadaju sorošu i masonima
Nisi u krivu sve je to Briselska banda, ni Kolinda nije ništa drugo. Škoro 2020
HDZ je izgubio tržište u Srbiji pa na nogama.
DrynskPeca "a vec se zna da je vucic tamo pozvan kao najugledniji gost i govornik" A sunce moje malo na kojim si ti drogama?Ako bi bio jako ljubazan da mi u inbox posaljes ime dobavljaca?
Cvetković i Maček imaju o čemu da pričaju. O Paveliću, o Nediću, o programima NDH i velike Srbije. Na kraju je zaključak da je samo jedno istina,a to je da su se desili i Jasenovac i Vukovar.
Vucic je gay https://youtu.be/xygwzsK8R8w
Trebamo se udružit mi(Hrvati) i Srbi i jednom za svagda potjerati sa naših prostora Otomanske ostatke što su nam ostavili! Ovako više ne ide.. Za krst spremni!!
@T567hbn ....za moju chundaru spremni krmadijo
@T567hbn šta radi sipa po pitanju ovakvih komentara?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Braca po bosanskoj krvi.
isti gazda ih plaća a soroš im je ćaća ...
Vucic ima pravo doci jer je njegova stranka iz meni nerazumljivih razloga ipak clanica EPP, premda oni meni ostavljaju dojam radikalne desnice, a vecina clanstva, pa I vodstvo potjece iz radikalnog miljea jer su bili (i mentalno ostali?!) seseljevi simpatizeri. No, ima pravo doci jer ovo nije hrvatski, nego europski skup. Eh, sto bi tek Vucic dao da se skup EPP-a odrzava u Beogradu… Dakle, ostavimo strasti postrani i ponasajmo se racionalno i profesionalno.
@0 vuciceva stranka nije clanica epp-a, vec pridruzena clanica. Kao takvi smiju sudjelovati na sastancima ali nemaju pravo glasa. Dok se ne pridruze EU