Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veci belaj ce nam napraviti psiha nego korona. Užas.
Strasno, ovibu Hrvatskoj barem rade. U BIH daju sumamed istu dozu covjeku koji ima 65 kila i onom od 110kg. Sve preko telefona ako koga dobijes.
Treba ostat normalan
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Saučešće porodici
Šta Čekaš Sebija. Baci se Spasi Nas..kuge i SDA Terora.
Dojadilo. Emotivna osova. Iskreno saučešće.
Molim sve da napokon shvate da još uvijek nema specifičnog lijeka za covid. Jos uvijek smo u mraku. Postoje malobrojne studije o efektima pojedinih do sada upotrebljenih lijekova. Neočekujte od ljekara ništa puno. Nemočni smo i mi umiremo od covida kao i svako drugi. Besmisleni su mi ovi koji kukaju da se niko nejavlja na telefone u domovima zdravlja. Šta će vam reći..kako će vam.pomoći. Shvatite..nemoćni smo.
Trebate li privatni zajam ako jeste, kontaktirajte [email protected] a možete im i WhatsApp na +2348141252381 jer mi ova tvrtka pomaže s iznosom zajma od 8700 USD koji koristim za pokretanje vlastitog posla, pa kontaktirajte ih odmah
Trebate li privatni zajam ako jeste, kontaktirajte [email protected] a možete im i WhatsApp na +2348141252381 jer mi ova tvrtka pomaže s iznosom zajma od 8700 USD koji koristim za pokretanje vlastitog posla, pa kontaktirajte ih odmah
Nema to sa poslom nike veze . Medije netreba više pratiti jer ste obični manipulanti i ološ.
I kod Sebije su se primjetili SIMPTOMI SHOPING groznice !!! Ko zna kako će se to odraziti na njeno ZDRAVLJE !!!
Ugledajte se na Helenu Bakirovu od KCUS-a. "No patients, no deaths!".
sigurno se javila na telefon.
Prema pričama njezinih kolega velik broj smrti kojima je posljednjih mjeseci svjedočila – više nije mogla podnijeti. Bila je studentica s prosjekom 5,0. Liječnica koja je uvijek za pacijente našla i snage i vremena. Pedantna do granice nemogućeg. Sve ovo o pokojnoj liječnici, kroz suze, ispričale su njezine kolege. Zbog izuzetno delikatne situacije nisu željeli pred kamere. SLIKA DR.ice https://hms.ba/lijecnica-koja-je-radila-s-covid-pacijentima-pocinila-suicid-markotic-place/
uzimam kesu, uzimam papir ...
ovako nešto je nezamislivo u sda federaciji. šućur dragom, uzvišenom alahu što nam je poslao najbolju doktoricu u regionu dr.prof. SEBIJU IZETBEGOVIĆ da se za nas brine u ovom teškom vremenu corone! dr. SEBIJA I SDA IZA NJE kao podrška najbolji su garant zdravlja u fbih.
@jasamdarioimario Nek crkne kuja kao i oni koji stoje iza nje. Ona je kao osoba i kao strucnjak vrijedna koliko i odbacen kurton.
Jbg.. Ispadamo mi krivi sto se ne pazimo
Sreća pa kod nas toga nema. Ovi naši se prebacuju s kafe na kafu i s gu.za na gu.z povazdan. Pacijente svakako ne primaju pa nema stresa ni prEtiska. Čast izuzecima.
@HejBa jesi otisao u nase domove zdravlja pa vidio to pa tako odgovorno tvrdis ? Ti si sigurno jedan od onih koji je mirno stajao u redu ispred SCC-a, ali jedan doktor u bih mora moci pregledati 50 pacijenata u 10 minuta inace oni NISTA NE RADE!!!!!
Ma niko i ne vodi racuna o ljudima, posebno doktorima, sestrama, farmaceutima...ljudi padaju s nogu vec godinu dana tako bez prestanka, pauze, ne smiju se ni razboliti. Ubise nam psihu svima, svi cemo se poubijati na kraju od samoce, nemogucnosti, besparice. Bitno je da su oni obezbijedili sebe i svoju djecu...