Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li prikazali nove traktore?
Pa Kako izgubiste rat od takvih bez helikoptera?
Imate tehniku ali nenate srce. Nama je merak tuć se sa jačim, vazda bio. Adrenalin na frhuncu 🇧🇦🇧🇦☝️
zašto mi Kosovo odmah naumpadne
Jako mi ovo udaranje u prsa naoruzanjem a siptari im granicu zakucali na jugu I ne smiju pisnut hahaha
Nepismen si.
djaba oruzje kad su p*cke u dusi
Kako su ovi padobranci visli na ogradi Grbavice.
Nova agresija će oh odvesti 200 god unazad i dovesti do daljnjeg skupljanja teritorija na kojem srbi zive. Samo budala razmišlja o nekoj neutralnosti i sili vojske a okružen NATO zeljama koje su višestruko nadmoćne.
Sad se ovim u u Nato Savezu tresu gaće od ovake sile
Glup i gluplji- volume 3!
Fašističke srpske vođe će opet povesti srbe da ginu ali njihova djeca će biti na sigurnom. Iz rata će izaći još bogatiji. Najlakše se obogatiti u ratu. Već godinama ispiru mozak svom narodu i pripremaju ih za nove sukobe.
Zetor 2022
jesu li prikazali kamione i bagere za prekopavanje i izmjestanje ubijenih civila, jesu li spremni za klanje, protjerivanje, pljackanje, otimanje, silovanja...i to su nam komsije nase
To Mile. Samo ti ubadaj u oci. Ako se zakuha, ima da odes u tri lijepe, I ti I svi koji se budu tebi priklonili. Volino seljoberska.
Tamam hajde sad u zauzimanje Kosova.
kada ovo pleme piše štit, znaj da je napad, kada izjavljuju da su ugroženi, znaj da spremaju zlo, kada govore o istini, znaj da je laž, kada navode da se bore za slobodu, znaj da tlače druge, kada ispoljavaju ponos, znaj da je kompleks, kada izigravaju silu, znaj da su jad.
sta ovaj bosanki srbi trazi tamo?
Cuj lazar i milos?
tamo se divi dok ovdje opstruira sve ...nece da potpisu da vojska ni pracku dobije jer se zalaze za neutralnost...trojanski konj srbije...
I sta kaze, ruska mechka, smeta im i plasi ih sto EUFOR patrolira po chetnitetu? A nas ne plasi ponovno naoruzavannje onih koji su nas iz takvog i slicnog teskog naoruzanja ubijali skoro 4 godine.
Mene ne plaši, meni su oni smiješni s njihovim kontom. Više me Nailove matere strah.