Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte onda svi u Republiku Srbiju, ovdje nemate drzavu dakle nemate slobodu :-) Dovidjenja!
svi srbi koji zele da imaju drzavu a ne zive u srbiji mogu slobodno da se spakuju i odu tamo pa da uzivaju. Praviti drzave u tudjim drzavama nece moci prosla su ta vremene. Zato opancari na traktore i za naticu tamo ce vas docekati rasirenih ruku.
Kakvi govori Mile, ta sendvič masa razumije samo harmoniku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znači ugroženi i u Beču,i Beelinu,Čikagu itd?!
Ostani tamo volino
Neko im rekao da mora biti srpska država gdje god ima Srba, da budu sjedinjenje srpske drzave, 15 drzava...manje mitova pa cete mirnije spavati.
Čuj našeg red bula
hahaha pa nemaju drzavu u Njemackoj, ali ne mrdaju iz odvratne Njemacke, nemaju drzavu u Francuskoj, Engleskoj, Americi, Australiji...sta cemo s tim srbima? Da im naprave svugdje po jednu malu republiku srpsku? Ili da se , sto bi po meni bilo vrlo pozeljno, srbi iz ostatka svijeta vrate u srbiju i svi mirni i svi srbi na okupu u svojoj drzavi.
E sad treba iskoristit ovu situaciju i da molite za Beogrradd i malo oko njega.
Tesko je srbima u njemackoj bez dodika ,nikakva prava nemaju, neka prave drzavu gore i njega da prevedu kao predsjednika. On ce im vratiti vjeru u zivot. Ne mozete vi bez njega. A tako i u ostalim zemljama eu, pa se spojite u jednu jedinu vjekovnu centralnoeuropsku srbiju kao vjekovnu teznju i onda se spojiti sa ovom srbijom i rusijom i vicite dodik sila.
Dovoljno je samo da se prisjetimo milosevicevog govora iz devedesetih, kad kaze gdje god koji srbin zivi to je srbija. Evo danas imamo ist situaciju. Sad imamo ove nase mlakonje od politicara koji ovo sve mirno posmatraju, pa cak ih i podrzaju.
Pa bosnjacki hajvani vi navijate za tursku za erdogana sahranujete narod sa islamskom zastavom dje izjava da nema deugog boga osim alaha a kad cätnici se okupljaju cudite se
Ovaj je lud. Pa Srbi imaju drzavu, Srbiju. 😃
Ima na Maldivima 2 Srbina rade u Grilu...treba osnivat Republiku Srpski Maldivi.
Sta ti imas , laktaski pravoslavce , sa Srbijom ....NISTAAAA .... tvoja je drzava Bosna i Hercegovina , to ti i na pasosu pise .
dabogda pojeo rak tebe covica i bakira
Koje reko da se dodick i vukota nevole?
Super svi u srbiju onda
Nisam znao da u Beču srbi imaju državu.