Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ono što sste vi htjeli, čemu težite, sve one što dodik non stop govori a vi se ne bunite, vraća vam se, drage naše komšije...
@No1Drynsky Naravno da ne trebate propustiti priliku. Niste propustili ni u Hrvatskoj identicno i ovo trebate iskoristiti. Ja znam samo jedno, sljedeci put kad izazovete sranje u Bosni, cijena nece vise biti "mir, mir, mir, niko nije kriv" i "de ste bre, ko nas zavadi". No, no, no. Sljedeci put ulog na stolu je opstanak posrbljenog vlaskog elementa u Bosni, pa onda Srbiju razvaljujte svakih par decenija.
@No1Drynsky tramp i putin pregovaraju? Mislim da sam ti napisao gore sve sto se treba napisati. Kad zapocnete sljedeci put sranje, imajte na umu da ste na stol stavili sve vlasko u Bosni, od trenutka kad su vas Turci sa Karpata gladne i zedne dovodili u Bosnu u pecalbu, pa skroz do tog trenutka, sve stavljate kao ulog i na kocku.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Čuj granica Srbije sa Albanijom digačka 111 km :) Ovaj je prespavao devedesete, ne zna čovjek da Srbija više ne graniči sa Albanijom.
Dali je nelgano stoste poubijali hiljade neduznih muslimana i pocincili GENOCID NAD MUSLIMANAIMA.jeli to legalno,kosovo je republika i nemate pravo dase mjesate u njihovu drzavu kako trebaju dase ponasaju i rade.sto tice srbske govnare nemate pravo da pricate a kamoli da otvorite granice ovo je BOSNA ,TOBIH VAM BIJO KRAJ SRBA U BOSNI DOZIVOTA.TEGBIR
No1Drynski@ Kosovo je država i ima pravo raditi šta god hoće sa svojom državom i nek vas provociraju kad nećete da ih priznate! A RS nije država i ne može se na tvoju žalost ujediniti ni s kim! I Crna Gora je Srbiju sikterisala, iato kao i Kosovo...Hrvati su vas protjerali za sva vremena! Sve vam se vraća za devedesete...Treba ukinuti i entitete jer dobili ste pola BiH a ima vas 30% u BiH! Bošnjaci su trebali dobiti pola BiH! Ti ćeš nešto ujediniti papak jedan a pojma nemaš!!!
Ajd sad Djuricu pEvaj : "kosovo je srbija", "aco srbine"..hahaha
Amerika povlači svoje trupe sa sjevoistoka Sirije i planira iste razmještati po sjeveru Kosova.
Osmanlije ( Turska ) su vladale ovim krajevima 6000 mjeseci = 500 godina = 5 vijekova = 0,5 milenijuma. Zakuni se svetim što imaš da si siguran da u sebi nemaš bar 70 % turske krvi i gena, Samo da te podsjetim da su svi dinosaurusi izumrli za 80 godina. Ja sam Turčin i imam tebe za brata. Zao mi je samo što si ti zlobni dio naše porodice. Zaslužio si 6000 bičevanja da izađe svo zlo iz tebe. Vjeruj mi da ćeš prestati pričati gluposti.
Kad ste potpisivali specijalne veze sa Republikom Srpskom,nista se bunili.
Viđaj ,puko mu žulj na desanki od drkanja :v :v :v vidi morone,njima priznanje nije potrebno oni će biti ALBANIJA!!! sad crkni breee
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
hahahah
Zvalja mu vucicevih, odmah poslije praznika, i srpske nove godine, Nataketi Slemove, ozbiljno razmotriiti prijetnju i dici Vojsku i Zmigove u obrani granice ... nema tu cekanja, sveto srpsko pravo Sanu je braniti granice velike srbije, a kosovo pogotovo, sta se tu ceka ... ipak je taj potez sa granicom kosovo albanija pretjerivanje, ali ujedno se kosovo rasterecuje jer ne mora svoje ljude da stavlja na granici ...vjerovatno ce granicu sa srbijom pojacati .. to bez boja nema nista
ali tek kad pocne listati i kad hormoni i zov divljine proradi .. neke balvan revolucije su moguce
Nego de nam izvjeśtaj śta se trenutno deśava po beogradu il Banja luci
buljavi na intenzivnoj😂😂😂
@Dinoz Upravu si.u 3 pm. broj 3 inaće oni vole
Od 29.12 2018.god. Republika Kosovo i Albanija nemaju granice i to će de facto biti jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,unificiran energetski sustav,stvaraju zajedničke ambasade i konzulate po ćitavom svijetu,nema carine,nema rominga između Kosova i Albanije.Amerika ima dvije svoje baze na Kosovu i u Albaniji.
Oca mi rasturise je je, sad treba vidjeti kako Sandzak pripojiti Bosni i Hercegovini.
Prvo sad ide vojvodina.