Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ste bili fašisti a vi spinujete... Za vrijeme otomana, bili ste sa njima ... Austrougari okupirali bosnu, vi uzdižete ferdinanda a kazete za principa da je terorista.... U drugom svjetsko bili u ustasama i svabskim okupatorima.. PS. četnici odlikovani od saveznika a vi spinujete kao da su fašisti... fašisti su za vas jer su se borili protiv muslimana ustaša! nesto sam pogrijesio?
@TFC uglavnom sve si pogrijesio, ali nema veze.
Isti scenario u svim državama na Balkanu koje "sadrže" Srbe. Ne daj ni jednoj državi u kojoj živiš da bude normalna, destabiliziraj je i po uredbama SANU-a i SPC nastoj sprovesti (pro)srpsku politiku i propagandu. Pomoć Rusije (ne zbog ljubavi prema Srbima, naravno) je očigledna u svim procesima kao zemlje koja želi destabilizirati ovaj dio Evrope koji neumitno korača ka EU I NATO-u. Svima je sve jasno ali....
Samo se jos ceka da Rusi zavrse posao u Siriji i to je to..Presjecen je put nafte,Zapad je na koljenima.Sve hvala Hristu milostivom dolazi polako na svoje. Cim Rusi i Kinezi zavrse posao na Bliskom istoku,pocinje party na Balkanu :-D Nema Amerike,nema Zapada pa cemo lijepo da se igramo :-D Polako,ali sigurno blizi se taj trenutak..Spremte se,spremte.. :-*
Sinu Bosne: zaboravio si Vojvođane pa Mađare, svaka ti je ko iz ćitaba!
Milo Lopino! Nema vise svercovati garci
Diktatoru su svi krivi za katastrofalnu ekonomsku i socijalnu politiku koju vodi 27 godina, osim njega samoga. 1991. su mu se priviđale ustaše u Dubrovniku, a sad mu se priviđaju Rusi. Stalno je neko drugi kriv. A navrh te nazadne politike i sveopšte krađe, režim stalno hrani podijele među Crnogorcima, donosi spoljnopolitičke odluke koje ne želi većina naroda. Crnogorci su ubijeni zbog 70 godina vlasti komunizma i njihovih naslednika, ali polako se to mijenja. Vrijeme je da se gradi nova Crna Gora, a ne ova privatna DPSova karikatura od države.
Solomon Zato srbofile podržavaju razne četničke organizacije, SPC i SANU i puno drugih. Ali ključevi su kod Bošnjaka, Albanaca i Hrvata!
Sve preko srbijanskih povjerenika u Crnoj Gori. Sada je Milo očistio situaciju - a ublehaši sa svih strana navalili da je ponovo zagade.
https://www.youtube.com/watch?v=3VYOSxdnRE
Ne daj milo da srbi haraju crnom gorom.Omoguci nam da zivimo u miru.
Cim Rusi dignu glavu, na Balkanu pocnu problemi
Koliko je taj perja i stavova promjenio tokm 24. godine na vlasti.
Letiš ko fišek lopurdo... da si u BIH, ove prelivode bi svaki dan kukale po klix-u kako si lopovcina, svercer, i da imas privatnu drzavu... ali balo radi i prica samo neka je kontra od srpskih korijena... kompleksi su opasna stvar
reče jedan vrlo obrazli i pošten čoek ... ccc
evo odliv mozaka mi dao minus ... on misli da je ovo stvarno pošten čoek ... pametnom (kome se nije odlio mozak), dosta
Interesantno koliko balija nasjeda na rusku propagandu na Balkanu u zadnje vrijeme. Bošnjaci ne nasjedaju, ali balije masovno.
Po mišljenu trenutne vladajuće strukture u Srbiji jedini spas od EU i NATO-a jeste destabilizacija regiona. Po sistemu "ja bih sa vama ali vidite da ostali prave probleme pa mi moramo biti medijator u ovom dijelu Balkana odnosno zaštititi interese Srba u regionu. Crnogorci su Srbi, Bošnjaci su poturice, Makedonci su Srbi sa govornom manom, Albanci ne smiju biti politički faktor itd, itd... Po njima su samo oni kako treba i u regionu treba da bude samo velika srbija.