Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvazi predsednik ,bivša komunjara,kriminalac,nato isprdak a 2/3 glasača mu na ulicama...gotov si Milogorac...
GOTOV JE !!
Europske snage protiv azijatskih đikana.
Kako god i sta god bio jbg vodi i dobro treba tranzit i u BiH da se formira pravoslavna bih crkva
It is evidented at last minimum seven (7) nuclear incidents where source of the problems is the Tawregut-ia (so-called serbia):(1)-Chernobyl disaster 1986,(2)-atomic bomb threat in New York 1995,(3)-attack on to reactor Krsko in Slovenia 1991,(4)-sabotage attempt at reactor Kozloduy in Bulgaria 2015,(5)-smuggling migrants toward the reactor Paks in Hungary 2017 and (6)-toward Kozloduy in Bulgaria,(7)-disturbing of the paneuropean electricity network 2018.
Najjaci politicar exYu u zadnjih 25 godina. Dobio drzavu bez ispaljenog metka, ocuvao multikulturalnu zajednicu, malo prsikrbio sebi i svojima, a suvereno vlada svo vrijeme. Pri tome se vojno ogradio sa NATO snagama i prvi na listi za EU, respect
@Formula jest vala - jos da da kojeg cetalja sto su po Foci i Visegradu silovali i ubijali bit ce dobro ..a,morat ce i to prije EU..a,njemu licno kapa dole-i recept Srbima kako se sve moze na civilizovan nacin za stolom JEDINO rijesiti.
Zna li neko zasto admin klixa nikad da odobri novi account na forumu?
Reci Milo sve sto znas kad ovi nasi panjevi mudro sute i dok javno pozivaju na secesiju i rat..ti jedini na Balkanu imas mozak i ...uda..ovo sve go nesposobnjakovic..ili ne znaju ili su dio nekog veceg plana!?
Djaba galame sa traktrora Milo!