Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH od sada granici samo sa dvije drzave- Hrvatskom i Srbijom :)
Presmijesni su mi mediji koji govore kako je jedna stranka u cg bliska Srbiji ili crkvi. Pa moze li ko sem Mile jasno da razdvoji Srbina od Crnogorca, dva srodija naroda nema. Valjda je prirod o da budu bliski. Mile je udario na brata, rodjaka, kuma i prijatelja i narod mu je cutao dok su imali od njega nesto, kad je krenuo na crkvu tad mu je okrenuo ledja, taj cin je bio za mnoge crvena linija.
Pravo je prirodno da prisiljavate srpstvo nad drugim narodom. Crnogorce beskicmenjake vise da ne cujem da sebe zovu narodom, svi ste vi od sada obicni servi.
Izlaznost od preko 80% govori koliko je interesovanje za izbore u CG i Nikšiću bitno.Na hajr i na dobro da bude.Nemam ništa protiv srbske sloge sve dok to nije na štetu drugih naroda što primjer u BIH najbolje pokazuje gdje su srbi u večini,čast izuzetcima i u podržci genocidu nažalost složni.
Jadna li je zemlja u kojoj djeluju prosrbske kolicije.
Gdje god zavijori trobojka tu napretka nema, zloćudni tumori u ljudskom obliku 🤮
Strasno za gledati,nesto kao kod nas 90ih samo sto su ovi to ostvarili legalnim putem..
A kako je prošla stranka zdravog razuma, demokratska renesansa i samo sloga srbina spasava?
RIP Crna Goro
pocetak kraja crne gore kao crnogorske drzave
Nije ovo dobro, ljudi slave sto su robovi ? Svijet je okrenuo ledja Balkanu ponovo, mi Bosnjaci se trebamo dobro pripaziti i pored izdajnicke SDA i priglupog Bakira gledati kako drzavu da sacuvamo ! Jer uzdanje u strance je propast izgleda! Ovaj afrodizijak po istom receptu ce brzo doci i u RS !
Sta radi licemjerna Evropa,poslw samo 30 godina od klanja ubijanja silovanja paljenja svega što nije srpsko oni nato članicu daju tim istim da bi im ovi priznali kosovo i entitet u rs da ne dirati,pa čime su to zaslužili,pogubno politika evrope ništa ne razumiju i.nista ne shvaćaju ali imaju pare i upravljaju našim životima, pa šta očekivati od.njih narod im umire nemaju vakcine i oni opet neće rusku ili kinesku,i mi očekujemo od njih dobro
Kakav je to narod...što ga više pritiskaš on je sve jači
Tako je!! To braćo SRBI
Sad polako okrecemo taj tocak unazad,..Pokusaj cijepanja Srpskog bica po Balkanu je isao odredjenim redoslijedom. Vraticemo ga unazad tim redoslijedom. Sljedece je KiM. Sto rek'o nacional-socijalista(citaj nacista) Senad Hadzi-fazlija,..SRPSKI SVET
Đe su Vlasi tu je bijeda i nemiri ...
Vlasi su uglavnom Pravoslavni rumuni koji su zapadno od Rumunije na prostoru Balkana 90% presli u Islam. Pogledaj se u ogledalo feslija
Pa oni slave pobjede čak i kada ubjedljivo izgube i budu potučeni do koljena, tako da treba sačekati zvanične informacije, ali klix kao klix, loži li loži genocidne. Ako je zaista istina da su popovi opet pobjedili, onda je to samo još jedan dokaz da je Crna gora odlučila ići 50 godina unazad i da većina stanovnika ne odustaje od kulta SPC, što opet znači da NATO treba pripremiti osiromašeni uranij i da ovaj put ne treba da ima milosti.
Bitno je da ste vi svi 50 godina unaprijed ispred Srba. A sto se tice Srpske Pravoslavne Crkve kao "kulta",..pa PRVO nije bruka uzeti drugu vjeru kao slobodan covjek u miru doma svog,..nego je bruka uzeti vjeru svog okupatora...a DRUGO, i to sto ste uzeli kaljate sa lokanjem alkohola i 1.3 milijarde samo u 2019-toj po kladionicama. Toliko o tvom 'kultu"
Civilizacijski gledano, nismo 50 nego 500 godina ispred genocidnih, i po vjeri a i po kulturi, mnogo smo staloženiji, mirniji, kulturniji, normalniji, imamo razuman misaoni tok koji je za srbeke naravno nepoznanica. Tako da razumijem tvoju frustraciju, vama doslovce i ostaje samo da kukate o zlim turcima i osvetama "za izdaju krščanstva" te ločete brlju i pričate borbene i o tome kako ste "veliki domaćini"
Dosta je bio 30 godina!