Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko me sjecanje sluzi, a sluzi me, ovoga su kliksovci mrzili kada se mladi Dritan pojavio na sceni...par godina poslije odjednom im je ovaj pozitivac.
@Krokodajl, ja to ovako zamisljam: sjede Ranko i Murphy za stolom a ti vodis zapisnik
Meni samo nije jasno kako to da je našem narodu toliko ispran mozak od strane režimskih medija, pa da ne vidi da je situacija u Crnoj Gori skoro pa identična situaciji u BIH? Sve su to neke uopštene fraze, siromaštvo, korupcija, kriminal, zavađanje sa zapadom i slično, a ovamo te guraju u ruski svet oni koji su deklarativno protiv rusa, Amerika je uradila više za širenje ruskog utjecaja nego iko na ovim prostorima.
Crnogorci su srbi i to su istorijske cinjenice .. Dovoljno je pročitati spise Njegosa..
Ćao Mile , ode u penziju A možda i u zatvor. Milioner u privatnoj državi,dok stanovnike pograničnog dijela sa Srbijom hapse što nose rodbini 10 kg sira ili pršute
Don Milo lopove..moraceš tu jedino promeniti vilu za švedske gardine.
Nas u Srbiji ne zanimaju poruke velikog crnogorskog dona, sefa Cosa Nostre. Jos malo pa bajbok.
Za sve je kriv kralj Aleksandar i teznje za prevlascu nad drzavama Balkana. Od 1919 do danas, talas pakla je jedino na kratko srug Tito bio zaustavio.
Mora neko vladat, jel imala bosna il hrvatska kralja? Eto sad vlada kurta, i malo murta pa ukrug
Ako ne pobijedi, ode Crna Gora u ruke vucka.
Ne valjaju ni jedan ni drugi. Milo je samo manje zlo.
Chetalji okupirali klix.. Milo do pobjede!
Neće oni ništa promijeniti. Morate što prije u EU ako se želite spasiti
Srbja je u ovom trenutku u najslabijoj poziciji da bi nekome mogla nametnut neku silu. Nato bi ih zgazio ko buvu.
E,kakve mi Dritane imamo.
LOPOV stoljeća. Najveća prevara ikad od čovjeka. Dno dna. Ukrao je on sa porodicom i kumovima milijarde eura od CG države. Napravio od CG kupleraj i raj za kriminalce iz cijelog svijeta. CG omladinu otjerao na bauštelu u Njemačku ili u kriminalne klanove 99%. Odron! Bošnjaci botovi koji ga na Klixu podržavaju zaslužuju prezir.
Milo najbolji haver Miloševića.