Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba ovi nerede praviše ... Crna Gora crnogorcima, a kome se ne sviđa neka se vrati u majčicu . . . !!!
Sta im konkretno pruza ulazak u nato sem troskova, i to dooobrih? Mislis zaštitu? Videli smo krim i ukrajinu kako stite:-) :-)
Vatikan, zasto bi se NATO mijesao u taj sukob kada Ukrajina nije clanica NATO-a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo naprijed MIlo,jebi Rusima i Pasaluku mamu
Milo rusima da jebe mamu?!?! Jebote, ostavio se bez reci.
PA DE CE TE BRE BRACO, PA ONI SU NAS BRE BOMBARDOVALIII ...OOO BRACOOOO :)
Sve zemlje i zemljice .....................napreuju samo Bosna i Hercegovina.....................nazaduje, kako i neće kada se njeguje iskljjučivo primitivzam, nacionalizam, bijeda, bolest, itd. Naravno iz pobroanog izdvajam političare, tajkune i ine mešetare, preddnje se odnosi isklučivo na 60% bijednog a čestitog i poštenog naroda.
Da ali treba na njega pozitivno odgovoriti,a to ti politički i neće biti lako. Nek' ti je Bog na pomoći.
Zena vice muza evo doso postar donijo pemziju.A nekaje donese gdijesam je zaradijo takav ti je Crnogorac.
u titogradu sad pjevaju "nas i natovaca 300 miliona a bez njih pola kamionaaaaa"
Čestitke.
Milo ustaso! 🇷🇸
Sa ovakvim kvislinzima i americkim kurvetinama poput Mile, stvarno ne vrijede demokratske metode nego hajducke. Onakve kakve Amerikanci koriste da postave svoje ljude na vlast u marionetskim drzavicama.
Pa i Vucko ti je ta fela sta se bunis...mislis on patriota buahaha
Kad ste vi muslimani tako zavoljeli naseg Mila? Da li je ljubav prema njemu tinjala u vama i kad je bio Milosevicev potrcko ili je naglo buknula otkad je postao NATO potrcko? Objasnite mi to, sunocokreti moji slatki, prevrtljivi. Jeste li se pronasli u Milovom liku? Kao u ogledalo da gledate, a?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)