Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miletović je igrač Srbije , sve jasno kao dan.
Cackali su i drugi pa su prokrvarili nos., tako da Miletivic moze cackati pa ce ostat praznih ruku kao i Vucic i Milanovic.
Koji diletanta moraš bit da kažeš da je Sutorina prodata CG državi a Sutorina po međunarodnom pravu je jednako crnogorska koliko je i Sandžak. Ali je ista propaganda od 80 miliona dolara koja je i dovela Trojkaške izdajnike na vlast da podjele BiH upravo i srušila Đukanovića. Stvari su jasne. Velika Srbija. Velika Hrvatska. Velika Albanija. A Bošnjak će ili shvatiti da bez jedinstva neće postojati ili će nestati. TROJKAŠI SU IZDAJNICI I PROIZVOD UORAVO TOG PROJEKTA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Blagoslov je imati Srbe u državi.Nikad nisi siguran šta donosi novi dan.Nema teorije da se uspavaš.
@Goouser1992 moze biti s obzirom da je mjesavinu Makedonaca, Bugara, Crnogoraca, hercegovačkih i bosanskih Vlaha, Roma, rumunskih Vlaha, Cincara, Albanaca, Grka... Miloš Obrenović proglasio NARODOM. To su ti danasnji "srbi" i ako uzmemo u obzir navedeno uopste nije cudo zasto su tako iskompleksirani, frustrirani i opsjednuti svojim i svacijim porjeklom.
@goo mozes ti minusati do sutra cinjenice o vama ostaju :P
Znaci ko ne zivi u proslosti, taj nije dobar?
Đukanovic ce pobijediti sigurno.Ne pitaju se zelje stranaka nego zelje naroda.Da nije bilo njega Crna Gora nebi nikad bila samostalna.A i sada je osvojio najvise glasova.To je znak da je najbolji.A sada necije kalkulacije dodavanje neciji glasova To je kupovina glasova a ne glasanje.
Mile do pobjede !!!
Za Milatovića koji je na referendumu glasao za nezavisnu CG glasa značajan dio crnogoraca i muslimana,to treba navesti
Cim je Milo zakoracio u Potocare, poklonio se zrtvama genocida, odmah je etiketiran od velikosrpskih fasista i nacionalista..
Ovaj politički stručnjak mi je nejasan. Većina građana jedne zemlje želi biti dobra sa Srbijom i i zauzeti nekakve političke postavke a ovdje se plače zbog toga. Bošnje znaju bolje od stanovnika CG. Pa ako ljudi to žele neka na izborima izaberu takve predstavnike. Najbolje da i njima birate Komšića.
Srbija je uzela i Crnu Goru. Idemo dalje.
Produzena ruka pickoustog snajperiste iznad sarajeva..
Gotova prica. Sto vam nije jasno??? CG ide pod BG u SS. Mnogo brze nego sto se mislilo. Milo sigurno odlazi a posto je on DPS, oni su u raspadu. Srbi pobjedise. Kraj.
Milo je priznao genocid u Srebrenici,a Dritan to relativiziro.
Bar su tamo izbori de narod glasa i narod se pita da narod glasa u BiH tesko da bi dodik bio gde je prema tome svoje dvoriste prvo
Nisu nama Problem Susjedi nama su problem Domaci izdajnici odnosno Trojkasi koji rade za te Susjede na podijeli i unistenju BIH !
samo na balkanu ovakav mafijas moze biti predsjednik jedne drzave. znaci i budale znaju da je mile stari krijumcar i po svemu sudeci lik koji je stvorio kartele
Nikad nije dosadno . Svi analiticari , svi napeti, stres , uzbudjenja , adrenalin .
Dosadni ste