Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E samo da je narod u Bosni i Hrvatskoj malo pametniji. Uzimaju nas komunjare zapakovane u nacionalne stranke, a mi baš blečci.....
Druga opcija je da se fokusirate na sipanje na samo jednoj pumpi, naravno po nasem izboru. To se lako da dogovoriti preko drustvenih mreza. Tako vam ne mogu pisati nikakve kazne, a lobi onda pada.
Ljudi, ovim blokadama se nemoze nista postici. Najbolja opcija je da se gorivo sto manje sipa. Kada padne potraznja, samu ce biti prisiljeni da spustaju cjene da privuku kupce.
Joj jesmo uspjeli,5 feninga smanjenje cijena,bolje da su podigli jos 15 i zaokruzili na 2.50
kad bi svakog mjeseca smanjivali po 5 feninga to bi bilo super....... :( jesam ovo pametno napisao....... :(
Koje kante od auta
prosvjed je propao jer su hrvati kao i bošnjaci i srbi parazitska qovna koja isključivo misle na svoju guzicu. pravda će biti zadovoljena kada ih njihovi potomci šutnu u starački dom i to pod uvjetom da ga sadašnji paraziti imaju čime platiti. u protivnom neka očekuju svakodnevno šutanje kod kuće.