Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek je i postojala samo se ceka pravi trenutak
Vučić na aparatima
Jednu vakcinu za mog Bakira hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa logicno, nece je napraviti ni rusi ni kinezi, to samo ceka da kopira
bingo i konzum na aparatima
@manipani Studirala medicinu i usavršila se u Sarajevu, 2 godine radila kao doktor za vrijeme rata. Aferim Alemka.
NIJE!
Do ove zabune je doslo najvise zahvaljujuci tome sto izjavu ove bosanke nisu sa novohrvatskog preveli na bosanski jezik. Inace, ova njena izjava je politicka ili kako se to posljednjih godina naziva "populisticka" i potekla je iz politickih centara moci, ali nazalost nema nikakve veze sa istinom, posto za primjenu djelotvorne vakcine treba jos najmanje godinu i po dana.
Ko ce drugi imat vakcinu nego onaj ko je proizveo i virus!?
Nedjeljom u 2: Alemka Markotić - preporučujem pogledati, prvenstveno zbog vlastite edukecije https://vijesti.hrt.hr/600330/alemka-markovic-u-nedjeljom-u-dva
Izici u javnost i izjaviti izgleda,moglo bi biti itd.je za malu djecu.
u tijeku je uspostavljanje oporbe...... :(
Lijek postoji odavno velika koncetracija negativnih IONA ubija sve viruse i one koji su u stanju nastajanja 100% samo sto to nije u cilju svjetske zdravstvene organizacije .
to svak normalan zna ceka se samo trenutak kad je za izbore najbolje i kad potraznja postane jaca,,,,,,
Zasto se ceka na Ameriku? Ne mozes gledati na druge drzave uvijek da ti rijese problem. Koliko je BiH napredovala na radu za vakcinu? Jesmo li blizu?
Studirala i usavršila se u Sarajevu, 2 godine radila kao doktor za vrijeme rata. Aferim Alemka.
Čim se počne rečenica sa "Izgleda da je" znači pretpostavlja se, niko još nema pojma. Načekat ćemo se mi još
Nea vakcine dok je Japanac ne smisli, ubjedljivo najnaprednija i najinteligentnija nacija 🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵!!!!!!!!
Prvo će testirati na drogerašima i bezkućnicima, pa uskoro u prodaju.
Prvo vi sebi dadnite te enekcije, da vidimo kako ve su hvala ne!?
mislis erekcije😎
Vakcine moraju proci rigorozne testove tako da ce se na istu cekati i do 2 godine. Valjda doktorica treba da zna da se ljekovi i vakcine ne prave i odmah prodaju preko noci.
@PlayItCoolowski Aj boga ti ne lupaj.