Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji je nas. Nevidljiv i za nas, a kamoli za neprijatelja
Devedeset druge smo imali nepovoljniji odnos vojne tehnike u odnosu na oba susjedna agresora pa smo ih pobijedili..nažalost, ni sada se oni ne naoružavaju da se odbrane jedni od drugih, nego da nama rade o glavi..al skupo mi svoju kožu prodajemo, tako da im je bolje da se plaho ne vesele ni jedni ni drugi.
@Archer De Mujo izvali nešto glupo da se smijemo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najjači su naši leteći ćilimi! 😁
Kakvo glupo pitanje? Rafale F1 je bolji od ruskih najboljih MIG29, a Rafale F3R, postoji na Youtube snimka iz Rafale F2 cockpita gdje na vjezbama u Americi Rafale SILUJE americki F22. Rafale F3R je najbolji avion na svijetu!
Rafale F3R je najbolji avion na svijetu. Sa Eurofighterom je igrao 9:1 za Rafale, tukao je i americki F22 na vjezbama u Americi i pnda su se Ameri naljutili i vise ne pozivaju Rafale na vjezbe. Svicarci su ga u studiji ocijenili daleko najboljim od Rafale, Grippen, Eurofighter i F18.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolji je onaj i samo onaj avion koji ima boljeg pilota!
Najbolji su nasi iftarski topovi
Niko od ex-su nema avion ni blizu Rafale.E sad ovi kroasančiči koji kopiraju priču vježbi u SAD i Eurofighter pa stavljaju Rafale lažu kao i za Eurofighter.Njrmački piloti koji su bili na tim vjržbama su izjavili da to nije istina.Radari na Eurofighter ili Rafale bi bili oboreni a da i ne vide F35 ili F22.Bajke su na gornjem spratu.Avion je top ali nije bolji od F35 ili F22.
Moj tata ima Fiat hiljadu trista, šta ima tvoj? Tako bi djeca početkom sedamdestih otprilike razgovarala u haustoru.
Politikom SDA nakon rata, umjesto da se bave sigurnosti i prosperiretom, oni se, dali u pljačku i rasprodaju države 30 g, zato smo sada tu gdje smo, to je istina, lopovi
Rafali su go kurrac u odnosu na raptore
Treba skupiti 400 mil.€ da sebi priustimo S-400,tako da Rafaela i MiG-29 zavuku sebi u palsy.Na svaki prodani cevap 10 feninga,skupilo bi se to.
MIG ga pojede u borbi i gotovo
Džaba im ako ih ne potegnu jedni na druge i ne isprobaju. Možda da se nađu tamo kod Iloka i odmjere snage da vidimo. A mogu Hrvati i iznad Banja Luke da se provozaju. Šta fali.
Ja mislio ruski i francuski,znači opet u školu.
Za dron spremni
Ispade po ovoj analizi MIG 29 obična kanta iz Partizanske eskadrile.Mnogo kenjate.
Pa i mig 21 je brzi od rafala..sa jednim motorom.Ovo su podatci za mig21 najveća brzina: 2230 km/dolet: 1225 km (s dodatnim spremnicima), wikipedia..Zanimljiv podatak
Postoji samo jedan način da se to sazna...
Jel ovo ozbiljno pitanje, Rafale je svemirski brod za ove MiG29...