Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni ustase ostali sjedose 🤣🤣
Ne moze biti slucajno nikako...
Konjevod=Konjušar😂😂😂
Konjevod,ja imena u PM....
Vidim da se javljaju dezurne sveznalice. Himna danasnje Njemacke i Njemacke iz doba nacizma je u glazbenom smislu ista. Razlika je u jednoj strofi manje koju danasnja himna ima a koja je izostavljena zbog moguce asocijacije na nacizam. Nema tu velike greske. To sto su Njemci postale velike ckapi je druga stvar.
Nacisti su inače u parlamentu vise pjevali “Horst Wessel Lied”. To je bila himna NSDAPa i jedna vrsta zamjene njemačke himne . Ukucaj na YouTube . Pa slušaj
A zasto ce u konzulatu uopste nacisticka himna , 9li je pustsli sa youtuba?
Koja glupost i neznanje "Deutschland, Deutschland über alles " nije nacistička himna , nego samo prva strofa koja se ne pijeva. Nije čak ni zabranjena . Starija je od nacista skoro 100 godina . Zadnja strofa himne NDH je bila "Savo, Dravo, DRINO teci niti Dunav silu gubi . A danas Horvati u BiH pjevaju "Savo , Dravo hitro teci , niti Dunav silu gubi "
Hrvati to uradili !? Pa ja sam šokiran.... :D :P
A koju će drugo pustit bogati
Konjevod? AhahahahahhahahhahHhh
A šta će nacisti drugo pustiti nego to.
Europske vrednosti.
Nije to bila slucajna namjera.DKP je pod kontrolom Milanovica.
Bože sačuvaj svašta.
Hoće to ...
Pa oni su veći fašisti od Hitlerove omladine,šatro pro Evropski nastrojeni