Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wato što to nekome nije u cilju, kwatko jasno!
ajde pvobaj...joooj, gvohotom se smijem!😂😂😂
Nije uhapsen zato sto Srbija jos nije rascistila sa svojom "junackom" prosloscu...,vuk dlaku mijenja,a cud nikada...
Ko je tebe nagruho dinko
Kao što vidimo i ovog gluponjića je šešelj protjerao.... gluponjiću šešelj nije ni bio u srbiji 1990 nego u sarajevu.. za malo medijskog prostora će gluponjić optužiti Dr.Šešelja i za zločine u prvom i drugom svjetskom ratu .... gluponjiću kako te nije sramota? za 11 godina suđenja nije se pojavio ni jedan od tvojih 200.000 da svjedoči o tome.....
Zato što vama iz Vovodine NE DAJU da učestvujete u najvažnijim pitanjima vezanim za Srpsku unutarnju i spoljnju politiku.
Dinko bi malo da se ogrebe o situaciju. Klasican lesinar nad ljudskim osjecanjima. Povraca mi se od takvih ljigavaca.
Dinko bi malo da se ogrebe o situaciju. Klasican lesinar nad ljudskim osjecanjima. Povraca mi se od takvih ljigavaca.
Dinko bi malo da se ogrebe o situaciju. Klasican lesinar nad ljudskim osjecanjima. Povraca mi se od takvih ljigavaca.
...
bravo dinko za koment. ziva istina.
prvo ces da ga pusis svima na klixu dok necrknes od sperme
nije problem jedan idiot, problem su hiljade drugih idiota koji ga slijede.
nije mi jasno kako su svi "naletjeli" na podvalu truhlog Šešeljevog sadržaja u glavi, ne bih to mogla nazvat mozgom. Pa ta pogan je prevarila i svoje bolesne pristaše. Pa zar niko ne vidi da Šešelj nije zapalio zastavu, on je samo drži u ruci, a neki glupan za njega to odrađuje, pa ako dođe do procesuiranja tog slučaja, Šešelj nije kriv.
LIJEP DAN!! ♥ D-Day se približava prijatelje !! -> http://en-albafos.blog.cz
Seselj maskota, bolesnik i marginalan, ali nazalost jos uvijek ne zaboravljeni politicki lik. Po meni samo mediji treba da mu ne daju nikakvu paznju i njegove rijeci ce biti u rangu sa krezubom pijanom nakazom koja moze da kaze Srbija do Tokija. Kao Srbina me vrijedja postojanje ovakvog "politicara".
Ko je rekao da se iko čudi njegovim postupcima? Ništa iznenađujuće za jednog fašističkog cirkuzanera. Niko se ne čudi nego sve koji imaju imalo zdravog razuma iritiraju i vrijeđaju njegovi postupci. Šta reći? Ovakvu sortu postrojiti i strijeljati. Kakvo hapšenje i čuda!
Zato sto je Srbija pogana zemlja. Bila i uvjek ostala.