Pobjeda nad Miloševićem
0
Devet godina od protesta u Srbiji
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno ste to uspjeli uraditi u Beogradu sa pocasnim predsednikom gos.Milosevicem,samo se sada pitam hoce te li isto tako nesto slicno ikada uspjeti da uradite i sa Sadasnjom vladom KiM-om,posto bih to mnogo bilo postenije,korektnije i korisnije uraditi ili hrabro odraditi,a ne jasno davati do znanje da se nista nece[nesmije te] upotrebiti bilo kakva \'SILA\"a vi je nazalost apsolutno i nemate,kada je u pitanju neko drugi,koji vam iz celjusti,duse i srca otima vasu licnu svojinu,te proglasava,navodno Nezavisnim,a ono u stvarnosti samo privremeno uzurpirano i sada ga eksploatisu neki drugi,dok vi strahujete i navodno trazite neko mirno resenje sa kojim se nista nece postici,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Ovo smo stvarno dobro odradili. Kao i Ukrajinu i Gruziju poslije. Samo mi je žao što u Iranu nismo uspjeli, a ni Liban nije baš za pohvalu.