Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj tuge
Tragedija!!
Užas, užas, šta reći, strašna tragedija, nedaj bože nikome
Prava majka, ostavila djecu i muža i sebe spašavala. Toliko o majčinskoj ljubavi.
Jbt, ona iskocila kroz prozor, ostavila djecu
"...majka iskocila kroz prozor..." Kakva to majka iskace kroz prozor dok joj djeca gore. Da kažem kuchka, nije ok uvrijedicu zivotinju
Tragedija prava, samo iskreno ne razumijem kako majka moze iskociti kroz prozor bez ijednog djeteta u narucju??? Oprosti mi Bože ako griješim!!!!
Ne grijesis. I ja se isto pitam
Ali zaista zašto su komentari otvoreni?
Pa zato što se samo bitne face i njihovi problemi ne smiju komentarisati..O običnim ljudima i njihovim tragedijama se smije pisati što god ko želi, jer su nebitni..Čuvena novinarska etika!!
zašto ne zaključate komentarisanje zbog tragedije a ujedno i zbog ovih kao ""titov vrh""
Poslije ovog zivota nema uh nedao bog nikom boze olaksaj
ne daj Boze nikom
💔
😞😞😞😞😞😞😞