Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napad zbog majice kluba koji doticni predstavljaju je za svaku vrstu osude. To bi se moglo ocekivati u nekoj zabiti odsjecenoj od civilizacije ali u Splitu bajagi turistickom gradu internacionalno otvorenom gradu!? Sramota!
SRAMOTA, SRAMOTA, BEZ obzira na sve komentare...ovako se nigdje neće stići, stoka će se međusobno potamaniti i na kraju lizati dupe nekoj velikoj sili koja će doći da zavede "red" !
Da budemo realni oni po Dalmaciji bacaju u more i prosjecne Zagrepcane
Torca eee Torca ooo, Torca voli samo Hajduk Spalatooo!
Vodio se krvavi rat da se Jugoslavija uništi i republike osamostale ...onda naprave regionalnu (prostor ex YU) vaterpolo Triglav ligu da ko fol ujedine narode ...nigdje veze.
gluposti....to je dokaz da komunisti jos nisu porazeni....
Ove godine Srbi otvaraju turističku sezonu u Hrvatskoj. Počela je sezona kupanja.
hahahahahahahaa...istina....:)....glupavi srbi...sluze hrvatima za sprdacinu....:)
Njihova sreca pa su vaterpolisti a ne recimo novinari i knjizevnici. Tad bi ih u Splitu zalili kantom 9ovana, kako je vec obicaj.
Usrase nemaju kulture i onda kazu Split grad kulture.
Neka vide srbi kakve su ustase zapravo hrvati. Pricaju jedni o drugima kao da nikada nisu ratovali,ali eto im sada. Nek se opet lizu.
...to su gluposti...split je inace bio najjaci cetnicki grad u dalmaciji...ali su se pritiskom vatikana,ustasa a kasnije komunista ti srbi prekrstili...prekrsteni srbi su najmosntruozniji ljudi...ako ih uposte mozemo nazvati ljudima...samo srbske budale idu u hrvatsku..zasto srbi ne naprave ligu sa madjarima,bugarima,grcima i rumunima?...ne razumijem sta traze u hrvatskoj???
Zajednicka izjava dodika icovketa glasi: Glavni akteri napada na srbske igrace su bosnjaci iz federacije sto ce uskoro biti i dokazano
Zašto se barem malo pažnje ne bi dalo i onome u tekstu gdje se kaže dobronamjerni građani Splita...
...to su gluposti...split je inace bio najjaci cetnicki grad u dalmaciji...ali su se pritiskom vatikana,ustasa a kasnije komunista ti srbi prekrstili...prekrsteni srbi su najmosntruozniji ljudi...ako ih uposte mozemo nazvati ljudima...samo srbske budale idu u hrvatsku..zasto srbi ne naprave ligu sa madjarima,bugarima,grcima i rumunima?...ne razumijem sta traze u hrvatskoj???
Ma je, također i peking i manila
Srbe niko ne voli , pogan od naroda i treba ih marisati ...
Inače Splićani su najveće p.izde na balkanu. Tuku se samo kad su brojčano nadmoćni, a kad su sami u oči te ne smiju pogledati.
ja ne razumijem sta srbi traze u hrvatskoj???...i tereba im yebat mater...svakom srbinu koji ode u hrvatsku ili u federaciju i treba yebat mater.....
I tebi svi srbi i hrvati trebaju yebati mater i sve žensko sto imas u familiji
Koje su ovo pi.ke od ljudi. To je sljam da ne moze bit veci.U grupi su sila a je li podjednako ko pi.ke se pokunje. Mrsss skutori ustaski
Eo sveđe moralista iz daleka
Jede go.na onaj koji bi rekao da se isto sranje ne bi dogodilo u Zagrebu ili Sarajevu, ili Beogradu da se pojave u dresovima Dinama ili Hajduka. Npr. u Mostaru se u majici Zrinskog ni slučajno ne smiješ naći u zoni Starog grada, niti u Veležovom dresu oko Bijelog brijega,...I tu se ne sukobe normalni građani nego opet huliganske navijačke skupine, koje svuđe prave sranja.
Hitler, Pavelic, Nedic, Mihaijolovic i ostale sjenkefasizma i dan danas zive u tim Euro orijentisanim rupama Balkana, a to su nam komsuje! Bosno ne daj se!!! Ponosno naprijed, Bosno nasa!!!