Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase tuzilastvo bi ga pustilo da se brani sa slobode, uz asistenciju velikana advokatske profesije Omara Mjesecara
........neki mulj je u igri, a kakav, vidjet čemo uskoro...................sve se nekako čudno poklopilo, i izbori i ostalo, ne znam baš.................
Neka ga Fahro brani na sudu,pomoci ce mu kao sto je keljmendiu pomogao.
Evo ja cu da cuvam imovinu i pare dok se ne vrati
Pa dobro je više, Darko Šarić u slici i riječi, koja je ovo danas po redu?
Joj fame oko Sarica... Dajete ljudi, sve unaprijed pripremljeno prije godinu dana... Ogromne su pare u pitanju da bi to sad sve bilo iza ovog covjeka. Vlade zemalja rade sa gudrom, i to je svugdje u svijetu tako, a ove marionete poput sarica moraju postojati. Oko njih se vrti medijska pompa, dok gudra tece svojim tokovima kao sat. Pa ko sad radi sa drogom , u svakoj varosi Evrope, u svakoj jbnoj ulici ces naci i heroin i kokain, znaci posao ne stoji ! A za par godina, sa promjenom vlasti , opet neki Darko Saric pada na dugu robiju.
Kredit UAE od milijardu eura za Srbiju: Najveća džamija u Evropi gradit će se u Beogradu
sto duzi boravak u zatvoru zelim... i da otkrijes sve svoje pomagace iz BiH,,kojih ima sigurno...
na stranu sto je kriminalac i sto mislim da zasluzuje zivot iza resetaka, al znaci max respect za ovog lika, nije mala stvar bit najveci narko bos svih vremena sa ovih prostora, treba za to klikera, a uspio je za relativno kratko vrijeme. vjerovatno ga je neko osmeko i vozdra, ne kaze se djaba sam pao sam se ubio :)
Valja sada docekati da se osumnjiceni R.F. privede pravdi zajedno sa I.B. i L.Z,zbog suradnje u protivpravnom sticanju materihalnih sredstava i udruzivanje u zlocinacku organizaciju.
Ovi njihovi barem nesto rade :)
Samoo do 15 godina ccc
Da bolan, ja bih za njegove milione u Dzibutiju opalio tu robiju... hhhh Salim se naravno, al vjerovatno se isplati za neku grdnu cifru i odlaezati. Jer nikad to nije 15 kako se zaprijecuje zakonom, nego uvijek nekako ispadne 6 i po 7... A kad izadjes cist ko suza a milioner, ha jel ?!
pa to i kazem cc ovo je motiv svima budi kriminalac zgrni par miliona, odleži 10tak godina i onda si hadžijaa :D
daj nemojte 60 puno je