Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć je Azem Vlasi, na AlJazeera pozitivno govorio o Jovanki Broz. Socijalizam u SFRJ ma kakav bio , sa svim dobrim stranama, manama i slabostima, nije stvarao" doživotne parazite" kakvu situaciju imamo danas. Današnji političari imovinski osiguravaju i zavještaju "peto koljeno"
Jedino ako je zadnji simbol SFRJ
Usputno govoreci dosta vise, kog kurca simboli. Narod je otiso u partizane ne zato sto je zagovarao komunizam (vecina ih nije znala ni kako se pise) neg da se bore protiv nepravde. Samo, kako to biva, poltroni, placenici .. srbocetnici (predvodjeni sovinistima klase krmak lojavi), ljigavi hrvatici (predvodjeni krivoustom kurvom), turbobalije (predvodjeni samo svoju "šćer" i usta pusacka mosh turcinu u amanet ostavit), uvukli se u sopstvene redove .. rasprodali narod zarad sopstvene guzice. I sve to dok su tupavi crveni kontali - poslije nas potop
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; hvala Allahu dz.s,gospodaru svih svjetova na njegovoj silnoj mudrosti i znanju,hvala Allahu sto je dao i smrt,pa svemu kraj dodje,molim se uzvisenom da sa njenom smrcu braca i sestre u I slamu casnom najzad zatvore to,iako nismo svjesni toga,pojedini,za nas mracno razdoblje,vrijeme u kojemu smo bili potlaceni,gradjani drugoga reda,izgurani sa pravoga puta,upravljeni ka Dzehenemskoj vatri.Molim Allaha svemoguceg da nas sacuva i odjedini u slijedjenju pita poslkednjeg Poslanika Muhameda a.s neka je selam i salavat na njega.amin
Ne zloupotrebljavaj Allaha ni izvišenog Poslanika Muhameda, da bi poslao poruku smutnje. Eto "progledali smo" nakon rušenja socijalizma, danas uživamo u blagodeti, niko nikoga ne mrzi, svi imaju posao i pošteno žive od svog rada, omladina nam zdrava i radosna, imetci sigurni, "brat musliman" ne potkrada niti zavidi drugom bratu. Koji ste vi demagozi a svako vidi da ovdje nema mjesta poštenom čovjeku bio vjernik ili nevjernik svejedno.
Džone ili Johane, ti si kompletan idiot - ne uzimaj u usta što ti ne priliči. Ti nemožeš nikoga uvrijediti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U fokusu: Dolores. Jovanka...
jovanka otamprcila od ledinu..
Proleteri svih zemalja, oprostite. Karl Marks. R.I.P.
Jovo Kapičić...a on,on se ne broji?