Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za Daliju🙂Lijepa a pametna.
I ja podržavam Daliju jer uzima isključivo SDP-u glasove ovakvom primitivnom retorikom. Inače, Dalija je propala odvjetnica, nema uspjeha u struci pa se grebe za javne uhljeb funkcije. Uspjela je sdp-u otrgnuti par tisuća glasova i eto je u saboru, svaka čast. HDZ obožava kada se na političkoj lijevoj sceni pojave ovakvi padobranci frustrirani.
Po Zagrebu se priča da ju je nedavno napustio suprug jer nije više mogao slušati koliko kenja po HDZ-u jer je on sam simpatizer HDZ-a. Njezin kaolcijski partner iz stranke FOKUS Dario Zurovec je bivši HDZ-ovac koji će se kad tad vratiti matici, pa će Dalija biti još više frustrirana u budućnosti HDZ-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dalija je i vise nego OK, ima moje simpatije i potporu.
Što se žena provaljuje ! Očito ne zna sabirati - zbrajati do 100. HDZ u Hrvatskoj sa zastupnicima manjina ima već dovoljno glasova i potpisa da formira Vladu. I ona sad kaže da neće podržati HDZ. Pa tko te za to pita i šta ćeš s time promijeniti. Bori se ti za donošenje zakona - za elektronsko glasanja na izborima u HR. To može povećati izlaznost i promijeniti političku scenu u HR...
Antifa iz Nacional Socijalističke Radničke Partije.
HDZ je opcija treceg.
Nemaš ti srećo moja šta podžati, nitko ništa i neće pitati
Ma pricaj sta hoces ali cika Dragan udara za dvojicu. Ima nepromjenjiv ritam s osmjehom. Nek udara kada moze.
Bitna ko semafor u gta
Tko te sta pita Dalija? Zadnja rupa si na svirali ...
Ma ona je apsolutno NE bitna za nas. To je za nas sve inostranstvo klixe, isto kao sto je Slovacka za nas inostranstvo.
malo joj bi stoje otela od narodnih usta sad oce dase do obogati lopuza
Cuuuuuj korumpirani europejci, svasta
ovo je udaranje stapom po vodi da se uhvati riba
Šta je klik zapeo za izbore u susjednoj zemlji. Pa Merkel stranka je dobila... Oni su u EU
Tako je !!!
Pa i ne trebas vec imaju sve da sloze Vladu