Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi srbi se samo sa nekim bore, hocel ikad biti mira sa ovim srbima, sto je bog kaznio nas bosnjake,hrvate, albance i crnogorce da nam komsije budu srbi.
jebace vas kosovo abd👍
KOSOVO REPUBLJIK SANDZAK REPUBLJIK VOJVODINA REPUBLJIK BEOGRAD REPUBLJIK
Opština Pale Republika Opštinja Babin Zub Republik
Jel to izaslo novo tarabic prorocanstvo na kioscima u Balvangradu?
Kakvih bolan potpredsjedniče nekoliko stotina godina unazad. Pa donedavno je u tvom glavnom gradu i "tvojom" zemljom vladao Sulejman veličanstveni. Možda i sad vlada ali ti ne znaš.
dacicko je obicna budala i neiživljeni chedomir,
Uzalud! I vi to znate ali na taj nain ,,mantate,, poštene građane Srbije a radi zna se čega.
_"Dačić: Srbija nastavlja borbu protiv članstva Kosova u UNESCO" Vama je borba navika. U genima vam je borba. Džaba se borite, neće vam vaša borba uspjeti kao ni dosada što vam nije ništa uspijevalo.
Ovo kaže sljedbenik politike koja je uništila sve džamije i počinila genocid. Ko vas šta pita papci.
I ja nastavljam klađenje na italijane iako nikakve vajde od toga.
Možeš se ti ku.rcu boriti, davno ste vi Kosovo otjerali od sebe i povratka nema.
zakuhali i ratovali sa svim komsijam pa bi ko trazili neki respekt licemjerstvo bez granica
U novom broju Tarabic Prorocanstvo koji je izasao na kioscima u Balvangradu procitajte Kosovo republjik Sandzak republjik Siptarska Gurabija na trpezi predsEdnika Dacica Srpske starlete na uhvacene sa siptarskim tajkunima Boza kao lijek za srbicidin
Kako god, upravo govorim siptari i balijanderi su taj rang civilizacije. Ravno neandertalcima. Ma vas treba u trokutistanu ograditi i pokazivati turistima kao atrakciju.
iggy ti si puko sine skroz...Znaci hodas i komentarises ko budala na svaki moj post...Smiri se ba priberi se malo.Vama je sudjeno da budete kmetovi za 200 marki
PRIKAŽI ODGOVORE (17)