Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je naredila da Kosovo postane drzava i vi tu nista ne mozete uraditi. Ta ista Amerika cuva BiH od raspada i kada im prestanemo biti zanimljivi ili cemo se raspasti ili ce nam narediti da vratimo ustav RBiH......... Svi smo mi mali, sitni pijuni za svjetsku politiku.
...čitava nam istorija takva...
blizu si,..ali nije bas ni kako Amerika kaze....da je po Americi Republike I POKRAJINE bivse SFRJ bi se rascijepile cisto po republickim/pokrajinskim savovima i RS ne bi postojala a Vojvodina bi takodje bila drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dacicu oni koji su shvatili vas poziv ce poslusati ali oni koji su stegli privilegije nece jer bi zeleli da ostanu na onome starom.
Ovde je ocigledno da oni koji su poceli da gube stecene privilegije se ova poruka mnikako nesvidja.
Dacicu sve je to lepo sto vi pozivate na pomirenje ali je o sve pod znakom pitanja
Dacicu sve bi to bilo dobro da je tako ali opcigledno da druga strana nemisli isto.
Oni ,koji gube stečene privilegije ,ne sviđa se ova poruka.Želja im da staro potraje.
Normalnim je poruka jasna ,ali onima koji imaju na umu loše stvari ,a oni su na obije strane, to nije ušlo u uši.
srpcici od Bg dobijaju pare da odrzavaju nered na sjeveru Nezavisne Drzave Kosovo i da tako ućare neki poen u predizbornoj kampanji i da izvuku sta mogu a mogu samo govno da pojedu,NEZAVISNO 4EVER,puknite krmcici
"Premijer Srbije Ivica Dačić posjetio je pravoslavni manastira Gračanica na Kosovu, nakon što su kosovske vlasti odobrile posjetu, " Bili zabranili SVIM srpskim politicarima, pa samo Dacicu a sad kao 'oni dozvolili' i Dacicu!! hahahh.....to ti je kada se konjusar zanosi da donosi bilo kakvu pored okupatora! "oni dozvolili",..malo morgen
kosovar....javi se :)
ha ha,prijavio se dacic pudlica kao pop i jedino tako usao na Kosovo,daje Bg pare da krmadija baca bombe sama na sebe i da pravi ekscese al to mozete medjusobno mozes govno veliko da nam pojedes,pukni,kako volim sto pucate od muke,uzivam pravo
nek ti naprave kucu pa zivi malo sa tim narodom kad ga toliko volis.usput povedi i mileta poglavicu on je ostar kad je kosovo u pitanju trebat ce ti.
Koje j**** bombe spominješ pa posijali teh u milionima po BiH, Hrvatskoj i Kosovu, i ti prvi imaš govoriti šta o bombama , o ***ti sve više..
....opet se nekakve bombe spominju...