Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bg pašaluk
sta je onda ostalo od BiH,sarajevski pasaluk?
Kakvo bolan Sarajevo, nula
samo se koljite izmedju sebe...na kraju ce ostati srbija od vojvodine do nisa...a ni to niste zasluzili genocidasi jadni
rece sibica iz kutije sibica
Dačiću, Bog svakako nije, napačeni i teško oštečeni narodi takođe nisu. Oni koji su podržali SPS, SANU i Pravoslavna Crkva su dale sto postotni učinak ratnom zlu i taj teret moraju da nose.
Oj sto ti ga suknu ovaj @usput, spiridone glupane.
Tipicno srpski Crkva ih huska, potpaljuje i lozi na cinjenje nedjela, a potom se ogradi od istih. Pa Irineju, hoces li iskljuciti ovu dvojicu iz crkve ako su vec suprotno tvoim uputama otisli i govorili svasta na skupu. Naravno da neces, jer si ih ti poslao - kao sto ste blagoslovljivali razne koljace tokom rata u bih kada su kretali u svoje krvave pohode. No ne brinite, Beogradski pasaluk vam niko ne sme oteti. hahahahahahahha
Čuj ovog.Pa izgaz'o bi ga ko šljive za rakiju! :D
Užas: sa mnom si se već rukovao pa nagodio :)
MOŽE BITI SAMO JEDAN: Dođi Gospodin (Strah) kod mene da se rukujemo, nagodićemo se :)
ovog Amfilohija u rodnom selu zovu Risto sotona
...dači, postaješ mi simpatičan...izajav ti je za 5...samo da te obavijestim: 1. boga nema 2. ovi što su k'o njegovi zemaljski namjesnici, sve go nehljeb i bitanga (najblaže rečeno)
lajk
1. ako ti tako mislis, ne mora značiti da si u pravu 2. Svijet se pokvario, a pravi vjernici su u manjini, pricam o tome da je manje od 10% ljudi stvarno religiozno, ostali su mozda i vjernici po priči, al ovamo popij, zapali, prevari itd.
Užas: (1)-nekretnine, (2)-keš, (3)-tehnički neispravni putnički automobili. (4)-kartice,
Strah: (1)-nekretnine, (2)-keš, (3)-kartice, (4)-tehnički neispravni putnički automobili.
A JA IM PORUČUJEM: Pojma vi (Strah i Užas) nemate o životu ... ... nema potrebe da me zapitkujete, nisu naročito bitne sljedeće stavke: (1)-nekretnine, (2)-keš, (3)-kartice, (4)-tehnički neispravni putnički automobili. ... važna je ljubav, patnja, plemenitost, patriotizam, žrtva i t.d. ...
NEUGODNA MI PITANJA POSTAVLJAJU: Strah: ... jel mnogo voliš keš ... Užas: ........ ili više kartice ........... ... ??
UH, OPET ŠAPUĆU GLASOVI: Strah: " ... ima nešto i u novcu, ali i u zlatu ..." Užas: " ... ima nešto i u novcu, ali i u zlatu ..."
ovi predstavnici crkve koji su navedeni definitivno ne zele nista dobro svom narodu
TIHO ŠAPUTANJE GLASOVA: Strah: "... uh naše nekretnine na dobrim lokacijama ..." Užas: "... uh naši putnički automobili bez tehničke ispravnosti ... "