Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako su cetalji skidali uniforme pa prelazili u partizane, pa u JNA, pa isto tako kad ABiH pocne sa akcijom, skidali uniforme pa bili neduzni civili
Ovaj manastir je zlo a zlo treba uništiti onda
samo bombardovat Bg
On je umjesan i u ubistvo Olivera Ivanovica
Ma najlakše je za sve otkriviti Srbe,a Kurti nevin.
Ostade ti bolan G klasa
Zapad postaje smiješan, pravi neprestano crne liste bez djelovanja. Ovaj lik djeluje kao prosječan čoban, ako njega ne možeš riješiti, ne znam onda čemu sav cirkus oko stavljanja atributa nekom.
Šuplja je granica izmedju Kosova i zlocincke drzave srbije. Slabo to Kosovari čuvaju. Inače srbi opet bili pobjegulje, kad je frka bjeze ko zečevi. Bljesak, Oluja.....itd, itd.
Ovo ko u napadu na tornjeve. U svom onom pozaru nasli dokumenta terorista iz Irana. Sta reci neg ha ha haaa
Kurir je objavio ime i prezime jednog od ubijenih terorista ! Izgleda da su Albanci pod pritiskom medjunarodne zajednice pustili deo terorista da se vrate u Srbiju kako sam razumeo Radu Trajković.
Sad ce dobiti zajednicu srpskih chundara, a ne opstina. Jesu ih sipci naghuzili
Manastir li je, kasarna li je. Ocigledno oproban sistem, da pretresu ostale manastire mogli bi se dobro opremiti.
Logičnom, zavaljuje druge dok se on, uz Vučićevu zaštitu, bogati! Tuđa djeca idu u sanduke a on mešetari!
srpski 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
srpski 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈