Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da neki jedva čekaju da mi u CG pocrkamo od gladi.Tog filma neće gledati.Ja naravno to ni jednoj zemlji pa ni Srbiji ne bih poželio. Istina je da je jedan dio robe koji je unaprijed plaćen zaustavljen i ne može da uđe u CG.Ima tu i medicinskog materijala.Toliko o poštenju i poslovnom moralu.Gubitkom tržišta Kosova,Srbija gubi oko 500 milona eura,sa CG vrijednost izvoza je oko 800 miliona(hoće li da izgubi to tržište :-) )
U nevolji svako pokaze svoje pravo lice.
Pa nema izvoz brasna ni prema BIH (RS)
Axa, prvo don Milo zatvorio granicu a onda pocelo da ponestaje zito, jestivo ulje, brasno i ostalo. A onda se naprasno setio 'evropskih vrednosti'. Iz Srbije mozete da dobijete samo prezime najboljeg tenisera sveta, iz drugih zemalja otprilike isto a ako i nadjete nekog kostace vas skuplje no svetog Peru kajgana. Srecom, kod don Mila nema korone, turizam cveta, obaraju sve rekorde pa imaju para ko pleve.
Zna se na koga aludira gosp.markovic...na srbiju. .i zabranu prema cg... kad sve ovo prodje..i virus i vanredno stanje.. vratice to nas milo x2. .kako to i dolikuje genocidasima.
@haleluja C.g cime cete da vratite? 27% turista vam iz Srbije, nemate leba da jedete, nema privrede, proizvodnje, nema fabrika, nema brasna, ulja, secera..goli ste kao crkveni misevi. Sad kad je i turizam stao pisite kuci po odelo.
Zasto je onda CG zatvorila granicu?! 😂😂😂😂
@ajkula granica je otvorena za sve vrste transporta roba ... to sto si ti prigup . Je druga stvar..
otvorena je i u EU, glupane
opet hakeri napadaju klix