Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za vladu crne gore, samo ostro sa vjerskim fanaticima. 👍
@objektivno123 Koja si ti budala
Bravo Monte Negro 👏👍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mile ne drži glupave i tupave govore. Crna Gora je država u NATO i već 2021 godine u EU. Neće više nikada dozvoliti da joj se po državi ćečkaju i šepure Kriminalci pod krinkom crkve i demokratije. Svi pokušaji će se završavati ovako - sramno za uskoke u Crnu Goru! Neka budu sretni da se vrate kući na svojim nogama. Nema više Miloševića i jogurt zahebancije!
@alejalipa92 Buraz, Crna Gora je zemlja je zemlja kriminalaca - Milo Dzukanovic (to je dovoljno) - ili si mlad ili glup da ne ovo ne skontas. Tu je samo pitanje i borba oko toga ko će uzimati novac od koke koja stiže preko crnogorski luka i ide dalje u EU.
jaaaaaawohl *bigLike
Ma meni su svi mutni u ovoj priči
Od Vasilije samo mosnje ostale, sad mu ih nosaju tamo i ‘vamo a ovi se pale na njih, wtf.
Bosnje,lizaci svima u regionu.Vidi se po komentarima 😉
Ne valja vise reci da si iz supka svijeta zvanog bih.tko ima dvojno drzavljanstvo spasio se.
Nema srbovanja za ove
@Rabija2 odakle tebi znanje tko je ko?U svakom drustvu ima nas svakakvi, hocu reci dobrih i zli, ili sposobnih i nesposobnih. Za sposobne smatram sve one, koji misle svojom glavom, i donose svoja licna misljenja.Vecina vas procitate kojekave izjave na tabloidima i preuzimaju ih.
ahahahah, nema vis "desavanja naroda i balvan revolucije", znaju Crnogorci sve vase marifetluke jer su i sami nekada ucestvovali u njima :)
Pa ovaj narod nezna ništa drugo osim drugima probleme praviti.Bolesno retardirano
SrBska čast! Vlahaahhaahahaaa
Sljedeci put neka zabrani recimo Bosnjacima da idu na otvorenje neke islamske vjerske institucije ili dzamije.
Tako i treba a ne kao mi pustimo ruske teroriste pa cetnike iz srbije i ok je svi sute a oni nam protiv drzave rade. Bravo Crna Gora!
Ne znam sto ih zaustavise, ljudi idu samo da se poklone mosnjama tog nekog njihovog.
Bravo za Crnogorce ,takva bi bila i Bosna da nismo imalo naivnog Izetbegovica koji je letio pred rudu.
Nema vise ulaska na Kosovo i Crnu Goru sa Srbima treba ostro ovo do sad nije islo na fino od 95