Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A MILO DJUKANOVIC CE DOBITI POZIV ZA ODLAZAK U EU SUDNICU U BARIJU DA OPRAVDA SVOJE BOGATSTVO STECENO NA KURVINSKI NACIN.
Sandzaklije su nasa Bosnjacka Braca ko got prica protiv nase brace sikter iz Bosne . Sandzak ce biti takodje drzava u savezu sa BiH . Svi neprijatelji Bosne su najveci neprijatelji Bosnjaka Sandzaka stoga ovi koji nam poturaju kukavicija jaja nece vam proci.Sandzak je bio dio BiH i tako ce i ostati kad tad.
Kosovo Sandzak i Bosna ista je raja to U njima zivi majko srce Bosnjacko!
Sram vas bilo, pricate tako protic sandzaklija...A guzicu bi birsali pravoslavnim Crnogorcima koji su s puskama bili oko Sarajeva za vrijeme agresije....FUJ....
Pa mora Milo da prosiri posao sa cigarama i izvan Balkanskog poluostrva... A moraju ga i primiti u EU, nije dzaba priznavao Kosovo!
ma vidju jadan oni bi u EU, a sto hrvatska vec 2 godine ulazi a nikako da udje to nije bitno vec ce sad milo junacina da popuni aplikaciju i preko reda u EU hehehe
Mogao je Fahro sve to da gradi i u svojoj Crnoj Gori, nije trebao dolaziti cak do Sarajeva. NIko ga nije zvao, kao ni vas ostale sandzaklije.
Sve je u dure, samo ne spominji Fahru ;)))
Mogu li da pitam sta imate vi protiv sandzaklije? Jeste li to ljubomorni sto je Fahro jedan od najbogatih ljudi u Bosni i Hercegovini? Ili ste ljubomorni zato sto mi vama pomazemo da gradimo Sarajevo kao jedan od najlepsih gradova na balkanu, naprimjer avaz twist tower, avaz queen tower, hotel hollywood itd..
Eeee Crnogorci valja neko da radi za vas, a? :)
Sada ce sandzaklije da se vrate iz Sarajeva tamo odakle su i dosli! Tako ce se prije docepati Europe. Treba obavijestiti ove sandzose po Sarajevu sta se desava u CG, da se sto prije pakuju i idu.