Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno da nece. Sta se on ima petljajti u unutrasnja pitanja CG i na taj nacin izazivati tenzije. CG je ozbiljna drzava koja je u NATO-u.
@goouser sta bi brate. Kad zivimo sa izdajnicima vlastite drzave.
I ne treba povući, samo oštro sa smrdima
Srbija amnestira Tarzana, a za uzvrat Crna Gora amnestira majmuna
Goni ģabru.
čojstvo je na ispitu,sokole moj
Ma daaaaj, a ljudi vam ispružili ruku, prijateljstva!!!! Vlaaaahahahahaaaa
Nije to problem. Čuo sam da je ambasador reka da će Milo u ćorku čim se uspostavi nova vlada.
"s obzirom na to da ne možemo tolerisati ponižavanje crnogorskog državnog i nacionalnog dostojanstva od diplomatskih predstavnika u našoj zemlji". Onda bi u Bosni ostao ambasador Malte, Farskih ostrva i još poneke "velesile".
i ovaj Božović, je crnogorac, na priv. radu u Srbiji, kao ambasador u CG
Pokusaj "bosnizacije" CG. Da se uvede neka konstitutivnost, tako da se paralise drzava i da postane neefikasna pod krinkom zastite srpskih interesa/konstitutivnosti. Da se uvede alternativna istorija, da niko ne smije reci da je CG 1918 okupirana.
Kad "baja" iz nato saveza priprijeti prstom odmah se podvijaju vučji repovi
Samo rokajte Smrdhonje!!
Sta je sa dritanom,nemozel ni on tu nista pomoci?
Ispravna odluka. Taj se ponašao kao da je predsjednik C.G.
Ćorava posla, nebitan i jedan i drugi.