Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milava se otelila, maašalaa, pa sad imamo još i vočića Zeekonju!
BGm . Crna gora posta amerika za srbiju.ujedno cestitam i srbima nove nato baze na granici
I ja cestitam trebace protiv poturcenog terorizma i odlaska balincadi u ISIL.
A šta je sa kupovinom ili zakupom luke Bar?
Welcome to the club :)
Auuu pa sta ce sad "braca" Rusi u Crnoj Gori raditi.Ko ce sada praviti, hotele po Crnoj Gori.Svejedno dobar potez Crne Gore.
Još jedna loša odluka, možda i ne kao odluka ali način na koji je sprovedena. Nastavlja se cijepanje crnogorskog društva i samovolja korumpiranog režima i poslušnika. Referendum bi makar dao kakav-takav legitimitet i smanjio podjelu, ovako krnji parlament sastavljen od DPSa i satelitskih partija donosi ovu odluku kao jugoslovenska vlada 1941. Nema većih grobara ideje crnogorske nacije i državnosti od DPSa. Ali što očekivati od bivših četnika/komunista, a sada zapadnih satrapa.
Oj svijetla majska zoroooooo ! ode ti u NATo Crna Goroooooo !!! Crna Gora krajem maja u NATOu, VUčić, Dodik i ŠEšelj najčuvenija četnička trojka sa ovih prostora svih vremena .... na aparatima ! Nema Rus više otkuda da pomogne !
svaka cast cestitamo, ako Bog da i mi uskoro da postanemo clanica NATO i onda amo mirni kolko toliko
Crnogorci nybl. ste... bit će to kolektivna navaljotka svih članica NATO-a, američki vazali neće silazit s vas... Sramota, Crnogorci, gdje vam je ono čuveno čojstvo!?Vidite, kako se Makedonci odupiru amričko-islamskoj nemani, Srbija balansira ali se još nije predala... Jerbo je NATO ustvari zamjena za MMF (nikakva to nije "vojna sila"!) ...
Sretno im bilo.
Ovo sto su toliko optereceni mrznjom prema Srbima zbog zlocina od prije 25 godina u najboljem slucaju rade za 500 maraka mjesecno.
@PETAR MRKONJIC , KARADJORDJE NIJE BIO CRNOGORAC VEC TURCIN 1/1 DOJAHAO NA KONJU IZ ANADOLIJE I POVEO SRBE NA USTANAK.
da je turcin turcine ne bi se borio protiv turaka
@TM0 GLUP SI , DOSAO KONTRIRATI SULTANU JER MU OVAJ NIJE DAO UNAPRIJEDJENJE.SRPSKA KRALJEVSKA DINASTIJA KARADJORDJEVIC - TURCI.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.youtube.com/watch?v=Wrs4PpOWQEg ĐUKANOVIĆ O HRVATIMA: Milo Đukanović - Nametnuti rat sa ustašama ćemo dobiti! (1991) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
danas je on veliki prijatelj sa hrvatima hahahahahahaha
sinko.. kad ce doci vakat da skontas da svi oni sviraju kako god ..samo da bi ostali na vrhu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KRIMINALNA ORGANIZACIJA NATO NIJE BILA UPOTPUNJENA DOK NIJE PRISTUPIO DON MILO SA DRUZINOM
milosevic-crnogorac karadzic-crnogorac pa bosnje niste vi ratovali protiv srba vec protiv crnogoraca hahahahaha
@TM0. Mi smo ratovali uglavnom protiv vlaha, posrbica. Znas, vlaska glava je jeftinija i od srBske i od crnogorske.
@domi Vlasi zive u istocnoj Srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Toliko o Sandzaku!
Svaka cast. Za BiH bi bio veliki uspjeh da ude u NATO,tek bi se onda moglo nesto nadati oko stranih investicija. Ovako nitko nece da ulaze u drzavu u kojoj dikan Duduk prijeti ratom. Ali on je vec na crnoj listi tako da BiH moze biti sledeca.