Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne glasa, ostaje bez posla. Dzaba vam crna lista. Lijepo diktator rekao pred prošle i pobjedio.
Moze mi neko pojasniti, sta u biti znaci "crna americka lista"? Mislim kakve sankcije konkretno trpi nas uvazeni clan Predsjednistva?
Pa imaju dvije strane te liste. S jedne, imovina koju on ili članovi porodice imaju u SAD je zamrznuta, i zabranjen mu je ulaz u ti zemlju. Također, ne može ga zaposliti ni jedna američka kompanija koja prima sredstva od američke vlade. Ništa od toga ne pogađa dodika, ali je puno gora za njega činjenica da je na listi s teroristima, dilerima droge, varalicama i fašistima iz cijelog svijeta. Ko bi u svijetu uzeo nekog takvog kao ravnopravnog sagovornika za bilo što?
Mile je fin glavati gospodin
|Problem" Tesica datira od 2003. godine kada je izvezao puške u Nigeriju, a Nigerija dio te posiljke poslala u Liberiju koja je bila pod sankcijama UN. Ali "end juzer" je glasio na Nigeriju i Tešic je tu pravno čist. Tada su ga Englezi uzeli na nišan zbog toga što je njima zbog Tešića propao posao u Nigeriji i čak su snimili i film o njemu.
- Njegov problem je zato što je sposoban privrednik i što je uspeo da uđe u deo tržišta SAD. Zato ga stavljaju na crne liste. Tešiću treba dati orden jer kao privrednik donosi ogroman novac sprskoj vojnoj industriji.-kaze Lazanski
Vidi kako je Soha uspio u životu ? Prvi na listi . Naš a svjetski !
Amerika je odlučila očistiti kriminal i korupciju na Balaknu. u toku 2020 godine slijedi velika čistka, puno će velikih igrača završiti iza brave (poput Ive Sanadera). Baš je to uslov za pristupanje Nato savezu i EU. Taj je put prošla Hrvatska.
@VinkoMaris Amerika je kriminal i korupcija,.
Kad će ta sezona lova
Nije još doslo do promjena zbog odlazece američke administracije. Nikako da odu. :) :)
@Sehara01 ..pa naravno da nije. Kompletan Senat je stara garnitura,..zato i imas DVA predstavnika za Balkan,...jedan Palmer a drugi onaj USA ambasador u Austriji
Za dupe obrisat lista
Ostajemo li? Moramo!....hahahaaaaaa
Amerikanci imaju crnu listu nepoželjnih osoba i listu neprijatelja. Na listi neprijatelja su i svi prijatelji njihovih neprijatelja. Radi sve samo nemoj doći na drugu listu.
Prokleta je zena ta što razdvoji druga dva jednom zena drugom tuga ......................
Srbi su regionalni izvor problema.
@Satoshi Nakamoto Pa na crnoj listi vezanih za BiH su najviše islamske organizacije i udruženja. Još SDS i Dodik. I hotel u Sarajevu ahahah
Što reče Bogič Bogičević"oko Srbije i BiH je sve nato" nema šanse se izvuči iz tih kandži🥂
PS: Zeljka, hvala ti na cipelicama.