Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu pomozi da ovo dijete bude pronadjeno i na sigurnom. Amin 🙏
Mislim da je nazalost ova curica negdje zakopana i ubijena...mati je glavni osumnjiceni...ne mozes bit hladnokrvna a curica ti nestala...meni zao ton povisit na svoju kcerku a kamol ne daj Boze da "nestane" tek tako, svijet bi okreno naopako...
Majka je sumnjiva i tu je sav odgovor.
Dijete od dvije godine ako se izgubi od majke ili staratelja ono plače. Ovo je prava misterija. Jadno dijete, ne mogu ni da pomislim kada bi se ovo meni dešavalo - katastrofa!
Majka je u ovdje najsumljivija, moguce da je prodala dijete, nesto strasno uradila i slično. Daj Bože da je mala živa i zdrava.
Kad samo pomislim na ovu djevojčicu duša me zaboli,molim Allaha da je pronađu i da bude sve uredu
Sirotinja prodala vlastito dijete, za očekivati je da će majka popustiti pritisku i da će iznijeti sve detalje policiji, ali nažalost mislim da djevojčicu neće nikada pronaći i da će sudbina djevojčice ostati vječita misterija
Majka jako sumnjiva
Ispitati i Vucica, da se razjasni jesu li ibzasto roditelji prisiljeni prodavati vlastitu djecu
Da dragi Allah da da ovaj anđeo bude dobro, od srca želim. Srce mi se slama gledajući njenu fotografiju. Zar bi neko mogao nešto loše učiniti ovoj ljepoti.
@gooUser1682669954 Po onome što se moglo pročitati u medijima curicu je neko odveo,samo je pitanje milom ili silom.Nema šanse da dijete od dvije godine za par minuta pređe ni sto metara.
Majka je kriva sto posto.Nisu tu cista posla.Slikala dete iz tri ugla malo pre nestanka.Pametnom dosta.Pritisnite majku.
Ovo je strasnoo, nadam se da ce pronaci dijete… odmah se sjetim malog slucaja Smaje i one stoke…
Ma dajte više logično da policija sve zna, majka je prvoosumnjičena dijete je tu negdje nažalost ubijeni i zakopano, Medutim nesto očigledno zavarava pse da li blizina deponije pa ne mogu da lociraju tačno
Kao što srbijanski stručnjaci i kažu, nije moguće da je djevojčica tog uzrasta mogla preći šumski teren te površine koja je već pretražena, bez da bude pronađena. Ovo je za većinu ubistvo ili trgovina ljudima.
Po Srbiji presudjeni ratni zlocinci hodaju slobodno, bez ikakvih ogranicenja. A Ramo i Trojka potrcali da hapse ludake koji prdhe po drustvenim mrezama bez ikakvih prethodnih provjera... Mentalitet sluge, dzaba je...
@a-team Ko od presudjenih seta slobodno? Koliko si zao i retardiran, da si ljut sto su uhapsili poremecenog sirijca, zamisli koliko bezdusan moras biti da siris lazne vesti i zamajavas istragu. Nadam se da ce ti se na porodici vratiti sve izreceno. Koliko pravedan bio toliko ti Alah dao.
Da, iz tvog komentara se može zaključiti da imaš i zauvijek ćeš imati mentalitet najobičnijeg opanka.
Od mog r.djeda, u šumi u okolini Doboja (Ozren) su "nestali" djed i amidza, 1946te godine. Do dan danas nikad nisu pronađeni.
jeste dosadni vise,imamo mi i u bih svojih problema!
glu. si pravo njako jedan