Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opau slouki, seveda, treba izveust slovensku ljudksu armadu i preugraditi koliko Slouveniji je potrebno...zakaj pa ne, Slouvenija dobije 15% ouvako zdipljene teritorije.
https://narod.hr/sport/napadnuti-skoti-jasno-otkrili-napadace-demantirali-bosnjacke-medije-nas-nasrnula-velezova-crvena-armija
hejt is in di er !
tejk mi ez aj em...
Znate kada će Hrvatska pristati na arbitražu, kad joj se vrate zaljev Boka Kotorska sa Herceg Novim i Tivatom i potez od Vukovara do Zemuna u Srbiji.
ljuti,vrati se malo u istoriju sto se tice Boke Kotorske,a sto se tice ''do Zemuna'' mislis li na onu fasisticku drzavu NDH!?
@HamdijiniKmetovi Baba Angela se žučno bori da bude Bog i batina. da vedri i oblači, ali joj Donald Trump polako prilazi " s guza", da je postavi gdje joj je mjesto. Tome svjedoči Poljska i Hrvatska koje okupljaju savez zemalja triju mora, Baltičkog, Jadranskog i Crnog mora, pod pokroviteljstvom SDA-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Slovenci su u pravu