Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto kontam da sjednu sudije u Bih i međusobno izaberu glavnog sudca, ono, sami, bez političara, stranaka, čisto struka birala..., pa gdje bi nam bio kraj...koja bi ovo država bila.... E jedino tada bi zatvori bi bili prepuni "političara" i političkih kriminalaca, pa radi toga za sada političari biraju sudce i tužitelje..
svi srpski zlocini od srebrenice, prijedora zvornika bijeljine itd da ne nabrajam nisu ni 2% od tih zlocina sto srbi navode, cetnicka govna kako vas nije stid unistili ste jedan narod umjesto da se izvinite vi i dalje nastavljate da unsitavate putem izjednacavanja krivice mamu li vam vasu