Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dida Pa necu nista, samo hocu da ti yebem mamu i veceras kao i svako vece sto radim... Eto samo to hocu, jer lijepo ti mama stenje i to mi se svidja!
...Molim, srbi da traze da im Bugari isporuce Ex-premijera Cekua, pa Ceku je sa svojim narodom branio svoje Kosovo i doveo ga do nezavisnosti, TJ. NEZAVISNE DRZAVE KOSOVO,pa taj covjek je hiro, a i nama primjer kako se razracunati sa ce......Pa Srbi, eto ni Bugari vam vise nisu prijatelji, a o cijelom svijetu da ni ne govorim.....Te vase potjernice vaze kao autobuske karte od stanice do stanice, ali nikako i u svijetu, bolje pokupite te papirice i bjezte kuci, ne brukajte se vise, pa zar ne vidite jasno da vam je od CE-KU OSTAO SAMO KU....!
COMMI ti si istomišljenik sa SRB-IN Jeste ČEKU heroj i šta hoćeš ?
eh SRB-IN pravo sam se usr\'o od straha od tvog komentara.Zapamti SRB-IN nikad više, nikad više neće biti nikom straha od vas.Svoje ste završili ! Svi su vas pročitali, i kad se odcijepi Vojvodina, ta Srbijica će biti mali beogradski pašaluk. Hajde SRB-IN, što si se upalio, skini se sa ovog foruma, i idi na neki svoj u rs i tamo se pali.
pa kad cete proglasiti tu nezavisnost evo 17 godina prode,brze Kosovo od vas sram da vas bude u svemu zaostajete zatucana mrako
ČEKU je bio na čelu obrane Republike Kosova od agresora Srbije. Branio je svoj narod, on je h e r o j. Pa što Srbija ne uhvati zločinca Mladića ? E ne može to tako agresori, srbi bi svakog vješali a svoje zločince čuvali i slavili. Srbi hoće i glave naših: Divjaka, Ganića, Kljujića..... , a Hadžića i Mladića da ih šetaju po Beogradu. Hvala Bogu da ima Amerika, Njemačka, Engleska, Italija i mnogi drugi da štite nas kojima su srbi vjekovima stavljali nož pod grlo.
Bosnjackom licemerju nikad kraja!!! I pitate se zasto je Ratko Mladic nas heroj. Zato sto je tamanio licjemre kakvi ste vi. I nece nikada biti uhapsen dok se situacija u BiH ne rascisti. Tj. dok mi ne proglasimo nezavisnost, onda ako vam slucajno padne napamet da nesto kenjate, samo generala Mladica vracamo iz penzije. Da dovrsi posao!!!
DERPE
Koji ste vi KURTONI sa sa-xa!!!
Ako je kriv treba mu suditi... ja ne znam da li je kriv, ali po ovom sto srbijanski sud radi Iliju Jurisicu, ili po kazanam skorpionima ja mu NE VJERUJEM!!! NI SRBIJI NI SRBIJANSKOM SUDU !! Nek mu sude u Hagu ako je kriv!!
@ZNG Ma daj opusti se NO HARD FILINGS :))) Bio sam juce u Kninu i retrovizorom slucajno zakacio vam onu zastavu kraj puta :)))))) Ne mogu svaki dan dolaziti u tu vukojebinu! Imam pametnija posla :)))
I jos se neko pita sto Mladica nece da predaju
LJUDOV NISAM JA NISTA KRIVO, BOGUMI...ZA SVE JE KRIVO ONAJ MINISTAR NA RASELJENI I IZBJEGLJIC KOSOVA GOSPODIN ISELJIM VLASI..
ZNG, pa ti si fenomen, ne! IQ ti je jednak broju cipela!
Ako Siftari nastave da se mnoze ovom brzinom, nece postedjeti ni Fildzan-drzavu. E, onda da vas cujem, ljubitelji Siftara na daljinu!